<strong>STOLT MOR:</strong> Vendela Kirsebom med en av sine døtre på Costume Awards i slutten av januar. - Det var noen ganger vi satt og gråt på telefonen, forteller Vendela om kontakten med sine to døtre under innspillingen av «71 Grader Nord».   Foto: Stella Pictures
STOLT MOR: Vendela Kirsebom med en av sine døtre på Costume Awards i slutten av januar. - Det var noen ganger vi satt og gråt på telefonen, forteller Vendela om kontakten med sine to døtre under innspillingen av «71 Grader Nord». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg skulle gjerne hatt flere barn

Men omstendighetene gjør det vanskelig for tobarnsmor Vendela Kirsebom. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Vendela fortelle om savnet av døtrene nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det premiere på TvNorge-serien «71 Grader Nord - Norges tøffeste kjendis», der ti kjendiser skal slite seg gjennom den norske villmarka på vei mot Nordkapp.

Den profilerte modellen Vendela Kirsebom (44) er en av kjendisene i årets sesong, og skjønnheten innrømmer at noe av det tøffeste med turen var å være borte fra forloveden Ewald og sine to døtre.

- Det var ille å savne familien, det var det. Jeg har jo to jenter som jeg savnet mye, og en kjæreste som jeg savnet mye, sier Vendela til Seher.no under mandagens premierefest i Oslo.

- Det var lite telefonkommunikasjon. Noen ganger fikk jeg lov til å ringe hjem og da visste jeg at de var lei seg og lengtet, i hvert fall døtrene mine. Det er klart at det føltes ikke så veldig morsomt, sier Vendela.

Og den tidligere supermodellen forteller at det oppsto sterke følelser under de få samtalene hun hadde med døtrene under innspillingen.

- De savnet meg masse. Og den følelsen av at «mamma skal bare prøve å gå opp et fjell til», det er ikke akkurat så morsomt å prøve å fortelle.

- De var veldig oppmuntrende, men det var noen ganger vi satt og gråt i telefonen, forteller en åpenhjertig Vendela til Seher.no.

Vendela har to døtre, Julia og Hannah, med eksmannen Olaf Thommesen. I dag er hun forlovet med sin tidligere private coach Ewald Eilertsen, som hun har vært kjæreste med i nærmere fire år. Men ifølge «71»-kjendisen er det ikke aktuelt med noen familieforøkelse.

- Jeg skulle gjerne hatt flere barn, men jeg tror at jobb og omstendigheter gjør at det blir litt vanskelig, sier Vendela til Seher.no.

71 Grader Nord - Norges tøffeste kjendis sendes på TvNorge mandager klokka 20.30.
Se Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har mest lyst til å drepe fyren

Se Vendela snakke om savnet av døtrene sine her:

[obj:media:9442]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer