– Jeg skulle gjerne hatt en sikkerhetsnål

Synnøve Skarbø har ett stort problem med venninnens kjole.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var Nationaltheatret i Oslo fylt til randen av kjendiser og skuespillere, da «Buddy»-stjernen Pia Tjelta (36) debuterte som klesdesigner. Sammen med det norske merket By TiMo har hun laget en kolleksjon med 12 feminine kjoler.

Programleder Synnøve Skarbø (43) er en nær venn av Pia og var selvfølgelig på plass for å støtte sin gode venninne. Selv om kolleksjonen ikke kommer i salg før i midten av april, hadde Synnøve fått en smaksprøve. Hun var kledd i en blomstermønstret kreasjon signert sin gode venninne.

Men den åpne ryggen var hun ikke spesielt begeistret for:

BARNEFRI: TV-profilene Synnøve Skarbø og Johanna Grønneberg hadde begge tatt seg fri fra mann og barn for å se lanseringen av kjolekolleksjonen «Pia Tjelta by TiMo». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BARNEFRI: TV-profilene Synnøve Skarbø og Johanna Grønneberg hadde begge tatt seg fri fra mann og barn for å se lanseringen av kjolekolleksjonen «Pia Tjelta by TiMo». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

– Jeg er litt skeptisk til den åpne ryggen. Det er fint med åpen rygg hvis du har en fin rygg og ikke trenger BH. Så akkurat der – må jeg si, Pia – kunne du tatt en liten sikkerhetsnål, sier hun lattermild til Seoghør.no.

TV-profilen Johanna Grønneberg (34) er derimot begeistret for den åpne ryggen.

– Ett sted må det jo være åpent. Et hint av hud! Det er Pia god til, skryter den tidligere MTV-programlederen, som har bodd i Los Angeles.

– Pia er så god på å framheve kvinnekroppen, istedenfor å prøve å gjøre folk tynnere. Jeg har opplevd ganske mye av det i Hollywood. Jeg synes det er kult når en dame sier: Vi skal være stolte av kroppene og formene våre – holde hodet høyt. Jeg føler hun gjør det med denne kolleksjonen.

Johanna ble mamma til lille Savannah i 2012, og har tidligere innrømmer at hun synes det er kjedelig å leke med datteren. Synnøve Skarbø (43) har datteren Lydia (2). Begge småbarnsmødrene synes det var deilig med en frikveld:

– Det er alltid gøy å være ute uten barn. Bare det er noe å glede seg til! fastslår Johanna.

LES OGSÅ: - Mange koste seg da jeg ikke fikk orgasmefødsel