- Jeg skulle beholdt buksene på

Mark Wahlberg angrer på flere ting i fortiden sin.

<strong>LYKKELIG FAMILIEMANN:</strong> I 2009 giftet Mark Wahlberg seg med Rhea Durham etter åtte år som kjærester.   Foto: All Over Press
LYKKELIG FAMILIEMANN: I 2009 giftet Mark Wahlberg seg med Rhea Durham etter åtte år som kjærester. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjekkasen Mark Wahlberg (40) slo gjennom 20 år gammel som rapper i bandet "Marky Mark and the Funky Bunch".

Han ble kåret som 90-tallets mest sexy mann, og stilte ofte opp i bar overkropp eller lettkledd i diverse fotoshoot. Dette angrer "The Fighter"-stjernen på i dag.

- Tro meg, hvis det var ting jeg kunne tatt tilbake, så hadde jeg gjort det. Jeg skulle beholdt buksene og skjorten på mye oftere, sier han i et intervju med bladet Men's Health.
 
Den unge artisten fant nemlig raskt ut at han heller ønsket å satse på en karriere innen filmen, men slet i starten med å bli tatt på alvor på grunn av fortiden.

- Da jeg hadde spilt inn min første film følte jeg at jeg hadde funnet nisjen min. Det var en vanskelig tid for jeg ville så gjerne få folk til å glemme fortiden min. Jeg ønsket å bli respektert og bli tatt seriøst, forteller han videre.

I dag er Wahlberg gift med modellen Rhea Durham (33) og sammen har paret fire barn.

- Familie, tro og det å være en god person er alt som betyr noe. Hvis jeg lykkes i jobben min, men mislykkes som far, så har alt vært bortkastet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Banker opp vennene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer