RASER: Lindsay Lohan skal angivelig ha skjelt ut ekskjæresten Calum Best etter ryktene om at de hadde hovedrollene i en pikant video... Foto: All Over Press
RASER: Lindsay Lohan skal angivelig ha skjelt ut ekskjæresten Calum Best etter ryktene om at de hadde hovedrollene i en pikant video... Foto: All Over PressVis mer

- Jeg skulle aldri stolt på deg!

Lindsay Lohan i harnisk etter sexvideo-ryktene...

SEHER.NO: Lindsay Lohan (21) skal være forbannet etter at ryktene begynte å gå om at hun hadde hovedrollen i en sexvideo som hadde kommet på avveie.

En kilde forteller Showbiz Spy at "Mean Girls"-stjernen føler seg sviktet av ekskjæresten Calum Best (21), som også ble sagt å være i videoen.

Kilden påstår at han eller hun overhørte en svært privat telefonsamtale mellom skuespilleren og modellen...

- Jeg kan fa**n meg ikke tro at du noensinne ville gjøre noe slikt mot meg. Jeg skulle hørt på de andre, skal Lindsay ha ropt inn i røret.

Og fortsatte:

- Jeg skulle f**n meg aldri stolt på deg.

Og avslutet på denne måten:

- Det er overalt nå, over hele nettet. Alle har sett den, hvordan i he****e kunne du?

Best gikk nylig ut og avkreftet at det er ham på opptaket.

I etterkant viste det seg at kvinnen på videoen er ei helt vanlig jente fra Illinois, så det er ikke godt å si hvorfor Lindsay er så sint.

...Med mindre hun frykter for at et ekte opptak har havnet i feil hender.

LES OGSÅ: Blotter de seg med vilje?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.