ONDSINNEDE KOMMENTARER: Sandra Bullock anbefaler ingen og Google seg selv. Foto: All Over Press
ONDSINNEDE KOMMENTARER: Sandra Bullock anbefaler ingen og Google seg selv. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg skulle aldri gjort det

Sandra Bullock angrer bittert på at hun Googlet seg selv.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Sandra Bullock (49) innrømmer at hun nylig gjorde litt research rundt seg selv på internett for å få bedre innsikt. Det kommer hun ikke til å gjøre igjen.

- Jeg Googlet meg selv og leste i kommentarfeltene for å finne ut hva folk egentlig mener om meg. Ingen mennesker burde noen gang lese disse kommentarfeltene eller i det hele tatt Google seg selv, sa Bullock da hun mottok pris for filmen «Gravity» i Palm Springs i helgen, ifølge People.com.

Alenemoren sa hun lærte mye om seg selv, både på godt og vondt, og hun delte sine nye oppdagelser med publikum.

- Noe av det jeg leste visste jeg godt fra før; «Sandra Bullock er over 40», dukket ofte opp. Det vet jeg jo. «Sandra Bullock er langt over 40». Ja, det visste jeg også.

- «Sandra Bullock er absoulutt ikke spesielt talentfull i det hun driver med». «Hun er ikke pen». «Jeg kan ikke utstå henne». «Hun er helt gjennomsnitlig», ramset hun opp.

«Speed»-stjernen, som har vært singel siden skilsmissen fra hennes utro ektemann Jesse James (44) i 2010, snakket også om ryktene rundt kjærlighetslivet hennes.

- Det var enormt mange spekulasjoner rundt hvem jeg har datet. Noen av dem er sanne og noen vil jeg aldri innrømme, fortalte hun.

LES OGSÅ: Bullock trosser tyngdekraften