- Jeg skrev jeg var bifil i Paradise-søknaden

Men Norges første homofile «Paradise Hotel»-deltaker hevder han ikke lurte noen før han sjekket inn på hotellet.

BLIR HISTORISK: Marius Hagen (21) blir historisk når han mandag sjekker inn på «Paradise Hotel» som TV3-seriens første homofile deltaker. Her står han sammen med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3
BLIR HISTORISK: Marius Hagen (21) blir historisk når han mandag sjekker inn på «Paradise Hotel» som TV3-seriens første homofile deltaker. Her står han sammen med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Homofile Patrick Smith skapte i fjor store overskrifter da han sjekket inn i den danske versjonen av realityserien «Paradise Hotel», og blant annet forsøkte å forføre kollegaen Rasmus Dall foran kameraene.

Neste uke får også den norske utgaven av serien sin første homofile mann som deltaker, når Marius Hagen fra Løten sjekker inn.

21-åringen vil imidlertid ikke røpe om han det ble noen hete scener med noen av de norske Paradise-guttene, lik de som ble vist i den danske versjonen.

- Jeg dro ikke til «Paradise Hotel» for å møte noen gutter, men om det ble noe klining for eksempel, kan jeg ikke si noe om ennå, sier han til Seher.no.


Skrev han var bifil

Marius sier han ble klar over at han ble tiltrukket av gutter da han var 16-17 år, men i søknaden til «Paradise Hotel» beskrev han seg selv som bifil.

Han hevder imidlertid det ikke var noe forsøk på å lure seg til en plass i realityserien.

- Det var sånn jeg følte meg da, men nå regner jeg meg som homofil. Jeg har vært åpen om legningen min hele veien. TV3 ga meg full frihet til hvordan jeg ville si det til de andre deltakerne.

- Da jeg fortalte dem at jeg var homofil, var det bare positive tilbakemeldinger. Jentene jublet og guttene ga meg «high five». Det var ikke noe problem å komme i kontakt med noen av dem, sier han til Seher.no.

Fikk støtte
Selv har Marius - som jobber som selger og bartender - ikke fått noen negative tilbakemeldinger etter at han for ett år siden frem som homofil.

- Familien og mennene mine var bare positive og støttende. Det var en stor lettelse. Jeg tror heller ikke «Paradise»-seerne vil være negative, det er ikke noen stor forskjell mellom meg og de andre mannlige deltakerne, sier han til Seher.no.

Det var VG som først omtalte saken tidligere torsdag.

Mens guttene hittil har holdt seg til det motsatte kjønn i «Paradise Hotel», har flere av jentene funnet tonen i tidligere programmer.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har endret oppførsel etter Paradise