- Jeg skrek så høyt at de måtte bytte mikrofon

Glamourmodellens reaksjon sprengte alle grenser i «Total Blackout». Se videoen!

<strong>SPRENGTE MIKROFONEN:</strong> Cathrine Aschims skrik ble for mye for det tekniske utstyret til TVNorge. Her er hun i aksjon i onsdagens «Total Blackout». Foto: TVNorge
SPRENGTE MIKROFONEN: Cathrine Aschims skrik ble for mye for det tekniske utstyret til TVNorge. Her er hun i aksjon i onsdagens «Total Blackout». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Cathrine Aschim i «Total Blackout» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Glamourmodellen Cathrine Aschim (29) har tidligere utfordret seg selv både som deltaker i «Robinsonekspedisjonen» og i blodige dyrevern-demonstrasjoner i Spania.

Men hverken livet på Robinson-øya eller risikoen for å bli satt i fengsel av spansk politi førte til like kraftige reaksjoner, som da den barmfagre blondinen prøvde seg i TVNorge-programmet «Total Blackout».

I programmet må deltakerne i stummende mørke blant annet gjenkjenne forskjellige gjenstander, noe som kan føre til en rekke pinlige situasjoner.

Anbefalt av Christer Falck
Cathrine Aschim hevder TVNorge ba henne komme på audition, etter at «Robinson»-programleder Christer Falck hadde anbefalt henne.

- Jeg er jo egentlig redd for å være alene i mørket, så han mente vel jeg ville lage god TV, hehe. Og det var vel akkurat det som skjedde også, sier hun til Seher.no.

Aschim hevder hun er forberedt på mange spøkefulle kommentarer, når folk blant annet får se henne gå i fistel over en topplue.

Sprengte utstyret

Så sterke var skrikene at det gikk ut over det tekniske utstyret.

- Jeg skrek så høyt at de måtte bytte mikrofon. Dermed måtte jeg gjøre deler av opptakene igjen. Jeg er forberedt på mange pinlige øyeblikk.

Til tross for de flaue øyeblikkene, utelukker ikke 29-åringen at hun kunne tenke seg å være med på noe lignende igjen.

- Jeg er ikke en person som tar meg selv så høytidelig, så jeg ser ikke bort fra jeg kan bli med på sånt i fremtiden også, sier hun til Seher.no.

«Total Blackout» ser du på TVNorge onsdager kl. 20.30.


Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her blir Cathrine dynket i blod[obj:media:9524]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer