- Jeg skrek hele veien

Mørkredde Carl Eliassen utsatte seg for sin største frykt i «Total Blackout».

MØRKREDD: - Min største frykt er mørket, og jeg har vært mørkredd siden jeg var liten. Da måtte jeg alltid sove med lyset på, innrømmer Carl Eliassen til Seher.no. Foto: TVNorge
MØRKREDD: - Min største frykt er mørket, og jeg har vært mørkredd siden jeg var liten. Da måtte jeg alltid sove med lyset på, innrømmer Carl Eliassen til Seher.no. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Carl Eliassen i «Total Blackout» nederst i saken! 

SEHER.NO: Onsdag er det klart for en ny episode av TVNorge-programmet «Total Blackout», der seks nye deltagere skal utforske det de frykter mest i bekmørke.

Carl Eliassen (23) stakk av med seieren i TV3-serien «Paradise Hotel» i fjor, og onsdag dukker han opp på TV-skjermen igjen i «Total Blackout».

- Min største frykt er mørket, og jeg har vært mørkredd siden jeg var liten. Da måtte jeg alltid sove med lyset på. Så å delta i «Total Blackout» var på en måte å utsette meg for min største frykt, sier han til Seher.no.

Carl må i onsdagens episode prøve seg på både edderkopper, teddybjørner og sumobrytere i mørket, og til Seher.no innrømmer realitydeltageren at det ble mye «jentehyling».

- Jeg ble sjokkert av alle oppgavene, og jeg skrek hele veien. Jeg vet jeg fremstår som en pyse i kveldens program, men det er det verste jeg har gjort. Jeg tror folk kommer til å se en feminin side av meg. Jeg var så redd at jeg kunne ha trukket meg, men jeg bet tennene sammen og gjennomførte det. Men jeg gruer meg til å se det på TV.

23-åringen føler imidlertid har har lært en hel del, til tross for at det var en skremmende opplevelse å delta i TVNorge-programmet.

- Det er nok vanskelig for folk å forstå hvordan det oppleves, men det var helt jævlig å måtte ta på de tingene i mørket. Nå forstår jeg hvor kjipt det er å være blind. Livet blir jo helt annerledes uten alle sansene.

«Total Blackout» ser du på TVNorge onsdager kl. 20.30.

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her trekker han seg i ren skrekk
[obj:media:9691]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer