- Jeg skjønte på forhånd hva som skulle skje

Den tårevåte «Top Model»-exiten kom ikke som noen overraskelse for Frida.

IKKE FORNØYD: - Jeg skjønte rett etter foto-shooten at jeg kunne ryke ut, sier «Top Model»-deltaker Frida Kocian til Seher.no. Foto: Tv3
IKKE FORNØYD: - Jeg skjønte rett etter foto-shooten at jeg kunne ryke ut, sier «Top Model»-deltaker Frida Kocian til Seher.no. Foto: Tv3 Vis mer
SEHER.NO: Allerede før den siste duellen mot Alexandra Sanneh Stølen, brøt Frida Kocian (17) sammen i tårer i mandagens «Top Model».

17-åringen sier til Seher.no at hun begynte å gråte, fordi hun allerede etter foto-shooten var overbevist om at hun ville ryke ut.

- Jeg pleier vanligvis ikke gråte så lett i slike sammenhenger, men jeg skjønte på forhånd hva som skulle skje. Jeg hadde veldig lyst til å gå videre, men følte at alle andre også visste at det var jeg som skulle hjem. Da var jeg ikke interessert i å svare på falske spørsmål om hvordan jeg syntes det hadde gått.

Selv synes hun ikke det var helt ufortjent at det var hun som måtte reise hjem. Hun tror imidlertid at ting kunne vært annerledes.

- Jeg fikk stadige råd om at jeg burde gjøre sånn og sånn, derfor angrer jeg på at jeg ikke spurte produsentene hva de ville ha. Da hadde bildet kanskje blitt bedre.

Kocian angrer imidlertid ikke på at hun ble med i «Top Model».

Nå satser hun på å jobbe videre som modell, når hun er ferdig med videregående skole.

- Målet mitt da jeg ble med var å lære nye ting, og å få nye kontakter. Det føler jeg at jeg har gjort. I tillegg har jeg fått mange gode venner.

- Jeg føler at jeg har blitt fremstilt greit, litt reservert kanskje, men det var jeg på den tiden. Jeg gleder meg til å prøve meg som modell igjen senere, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Toppløse modeller skapte kaos på Karl Johan