ENDRET LIVET: Artistens liv var preget av mye alkohol. Da han møtte kona Rebecca la Esben om livet sitt.
ENDRET LIVET: Artistens liv var preget av mye alkohol. Da han møtte kona Rebecca la Esben om livet sitt.Vis mer

Esben «Dansken» Selvig:

- Jeg skjønte jeg måtte endre livet mitt da jeg traff Rebecca

Kona ble «Hver gang vi møtes»-profilens redning. 

SEOGHØR.NO: Hip-hop artisten Esben «Dansken» Selvig (38) er for tiden aktuell i det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Her samles syv kjendiser hver uke for å tolke hverandres låter, samtidig som de deler minnerike opp- og nedturer fra sine imponerende karrierer.

I denne ukas Her og Nå snakker Esben ut om hvordan møtet med kona Rebecca Medbø (42) endret livet hans.

GODE VENNER: Artistene Esben Selvig (f.v), Margaret Berger, Eldar Vågan, Ida Maria Børli Sivertsen, Benny Borg, Åse Kleveland og Hanne Sørvaag (ikke tilstede) deltar i sesong 6 av TV2 serien «Hver gang vi møtes».
GODE VENNER: Artistene Esben Selvig (f.v), Margaret Berger, Eldar Vågan, Ida Maria Børli Sivertsen, Benny Borg, Åse Kleveland og Hanne Sørvaag (ikke tilstede) deltar i sesong 6 av TV2 serien «Hver gang vi møtes». Vis mer

Tidligere levde nemlig «Klovner i kamp»-stjernen et skikkelig rockeliv med mye fest og alkohol.

- Den gang hadde jeg kun ansvar for meg selv. Jeg er en sånn fyr som går inn for alt jeg gjør ett hundre prosent. På den tida ble det mye festing. I 2008 møtte jeg Rebecca, som allerede hadde to små, vakre prinsesser. Jeg falt pladask for henne, og skjønte at livet måtte endres. Barn skal ha trygge rammer, forteller han åpenhjertig til bladet.

Esben legger ikke skjul på at hans kjærlighet til kona og bonusdøtrene Hannah (14) og Nicoline (19) er stor. For fire år siden fikk paret også sønnen Max sammen.

- Jeg elsker Hannah og Nicoline som om de er mine egne. Det er to fantastiske jenter. Da Max kom til verden, opplevde jeg naturlig nok det største øyeblikket i mitt liv. Det å bli far deler livet i to: før og etter.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Under Spellemannprisen i 2015 tok Esben et godt tak om på den røde løperen til ære for fotografene. Foto: Scanpix
PÅ RØD LØPER: Under Spellemannprisen i 2015 tok Esben et godt tak om på den røde løperen til ære for fotografene. Foto: Scanpix Vis mer

Elsker å være pappa

I 2012 giftet den tidligere «Idol»-dommeren seg med sin Rebecca, og til VG avslørte han at han var lykkeligere enn på lenge.

- Jeg ble gift med kvinnen i mitt liv, vi har bygget rede og fått en sønn. Det var utvilsomt det beste året i mitt liv.

- Det høres klisjéaktig ut, men det å få en sønn gir et nytt perspektiv. Jeg elsker å være pappa, strålte Esben til avisa i 2013.

«Hver gang vi møtes» ser du på TV 2 lørdager 20.00.

LES OGSÅ: Droppet bryllupsreisen da hun fikk sitt livs sjanse av TV 2