<strong>VIL IKKE SE SEG SELV:</strong> Kay Arne Stenshjemmet vil ikke se seg selv på TV. Han sier til Seher.no at han heller vil se alle episodene når han blir eldre og mimre tilbake til den gode tiden. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE SE SEG SELV: Kay Arne Stenshjemmet vil ikke se seg selv på TV. Han sier til Seher.no at han heller vil se alle episodene når han blir eldre og mimre tilbake til den gode tiden. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg skjønte ingenting før det smalt

Kay Arne Stenshjemmet ble helt forvirret da han møtte barndomsvennen til duell. Og «Mesternes Mester»-deltakeren nekter å se seg selv på TV.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere norsk skøyteløperen Kay Arne Stenshjemmet (57) røk søndag kveld ut av NRK-serien «Mesternes mester». 57-åringen måtte forlate serien i tredje episode da han møtte barndomsvennen Frode Rønning (51) i en duell. Skøyteløperne har kjent hverandre siden de var 15 år, og duellen gikk ut på at første mann skulle kaste seg over et lys når det sluknet.

Kay innrømmer at han ble helt forvirret under duellen.

 - Plutselig så jeg at Frode lå over bordet. Jeg skjønte ingenting før det smalt, sier Kay til Seher.no.

- Han viste tydelig at han fortsatt er en dyktig sprinter, sier Kay om Frode som var blant verdens beste skøytesprintere da han var yngre.

Frode sier i TV-serien at det var en utfordring å møte Kay til duell. Til tross for stor utfordring, vant Frode duellen og Kay måtte forlate serien.

- Det er forferdelig trist. Det var vært et eventyr, sier Kay etter tapet. 

Liv Grete Poirèe sa at hun var lettet over å rykte ut av programmet i første episode. Kay sier derimot at det verste med å forlate «Mesternes mester», var å forlate den gode gjengen.

- Vi var som en stor familie som samlet oss rundt middagsbordet om kvelden. Jeg savner samholdet i gruppen, sier Kay åpenhjertig til Seher.no.

Kay forteller videre at han ikke har noe kontakt med de andre deltakerne til vanlig, men at det var hyggelig å møte alle igjen på premierefesten til TV-serien. Han sier også at han velger å ikke se noen av episodene på TV.

- Jeg vil se alle episodene når jeg blir eldre, og mimre tilbake til den gode tiden, forteller Kay ærlig.

Til Seher.no sier Kay at han ikke så på noen som en større konkurrent enn noen andre.

- Bare vent og se, du trenger ikke å være i god fysisk form for å vinne denne konkurransen. Det hjelper ikke å forhåndsdømme konkurrentene, sier Kay avslutningsvis.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var så sint på ham etterpå!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer