BLE FORELDRE: Natt til torsdag ble det kjent at Tyra Banks og Erik Asla venter barn sammen. Paret ble sammen i 2013 og har blitt foreldre via en surrogatmor.  Foto: Splash News
BLE FORELDRE: Natt til torsdag ble det kjent at Tyra Banks og Erik Asla venter barn sammen. Paret ble sammen i 2013 og har blitt foreldre via en surrogatmor. Foto: Splash NewsVis mer

- Jeg skjønte at noe hadde skjedd

Slik startet romansen mellom den amerikanske supermodellen Tyra Banks og norske Erik Asla.

SEOGHØR.NO: Sommeren 2013 ble det kjent at den pensjonerte supermodellen Tyra Banks (42) var kjæreste med nordmannen Erik Asla (51). Asla, som kommer fra Drammen, har bodd en årrekke i Los Angeles hvor han er en anerkjent fotograf.

Banks, som både er programleder og hjernen bak TV-suksessen «America's Next Top Model», traff Erik da han jobbet som dommer og fotograf i sesong åtte av norske «Top Model» - som ble spilt inn i Los Angeles.

Da Seoghør.no møtte ham i fjor sommer bekreftet fotografen at han og Tyra hadde funnet tonen.

- Ja, jeg har fått med meg oppstyret. Jeg har ikke veldig lyst til å kommentere noe - utover det at vi er gode venner og har datet en stund, sa han den gangen.

Delte kjærestebilde

Nå har altså paret blitt foreldre. Det hele skjedde i hemmelighet. Ingen voksende babymage avslørte den kommende familieforøkelsen fordi paret brukte surrogatmor.

Supermodellen delte selv nyheten på Instagram, der hun la ut et bilde av en liten lue.

- Den beste beste gaven vi har jobbet og bedt så hardt for er endelig her. Han har mine fingre og store øyne, og pappa Eriks munn og hake. Vi takker engelen av en kvinne som har bært frem mirakelgutten vår, og ber for alle som kjemper for å oppnå den samme gleden. Velkommen til verden, York Bank Asla.

Tyra ga fansen et lite hint om hvor forelsket hun var, da hun i desember delte et bilde der hun holder rundt nordmannen.

- Alle fortjener å bli elsket som dette, skrev skjønnheten under bildet.

Everyone deserves to be loved like this.

Et bilde publisert av Tyra Banks (@tyrabanks)

I høst tok turtelduene forholdet et skritt videre og flyttet sammen, og kort tid etterpå avslørte Tyra at hun går til prøverørsbehandling for å bli gravid.

- Hun er veldig inspirerende

Asla har tidligere fortalt hvilke egenskaper han setter mest pris på med kjæresten.

- Det som imponerer meg med henne er hennes medmenneskelighet, driv, og hvor ekte hun er. Hun har tusen prosjekter på gang, og vil skape ting hele tiden, hun er en utømmelig energikilde og veldig inspirerende, har han sagt til Dagbladet Magasinet.

BERØMTE KJÆRESTER: Før Tyra fant lykken med Asla har hun blant annet datet superstjerner som Will Smith og Seal. Her er Banks og Asla fotografert i februar 2014.  Foto: wenn.com
BERØMTE KJÆRESTER: Før Tyra fant lykken med Asla har hun blant annet datet superstjerner som Will Smith og Seal. Her er Banks og Asla fotografert i februar 2014. Foto: wenn.com Vis mer

Han forteller også at han ble helt bergtatt under et av deres første møter.

- Jeg husker at jeg holdt en full kaffekopp mens jeg lyttet hypnotisert til en av hennes historier. Jeg oppdaget ikke at kaffen rant ut på bordet. Papirduken ble bare brunere og brunere, og da skjønte jeg at noe hadde skjedd, sier han til Dagbladet.

LES OGSÅ: Tyra Banks er blitt samboer med norske Erik