- Jeg skjønte at klærne var blitt for små da glidelåsen spjæret

Men Ida Fladen depper ikke over vektøkningen. Se video!

SEOGHØR.NO: TV-profilen Ida Fladen (29) byr på seg selv i sosiale medier.

Under magasinet Elles kjendisspekkede sommerfest var «Prosjekt perfekt»-programlederen kledd i en blomstermønstret jumpsuit. Antrekket hun opprinnelig skulle ha på seg var nemlig blitt for trangt. Da hun prøvde kjolen kvelden før, spjæret glidelå­sen.

Etterpå la Ida ut et Instagram-bilde av uhellet.

Da hun møtte Seoghør.no på den røde løperen, forteller den ærlige 29-åringen at hun tar garderobeproblemene med et smil.

– Det viste seg at alle sommer­kjolene jeg brukte i fjor, var for små. Jeg har tydeligvis ikke fått med meg at jeg har lagt meg ut, men det skjønte jeg da jeg prøvde antrekk til i kveld, forteller Ida i videoen du kan se øverst i saken.

– Lar du deg stresse av det når det er bikinisesong?

– Nei, man kan jo ikke det. Da blir sommeren kjip. Så det går helt fint. Jeg har tydeligvis kost meg mye og jeg må jo tenke at det har vært verdt det, smiler Ida.

Saken fortsetter under bildene!

Når alle kjolene plutselig er en str for liten..

A photo posted by Ida Fladen (@idafladen) on

NØDANTREKK: Kjolen Ida Fladen egentlig skulle ha på seg på Elle-festen passet ikke lenger. Heldigvis fikk hun en shortsdress i posten samme dag, bestilt på nettet lenge før.  Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
NØDANTREKK: Kjolen Ida Fladen egentlig skulle ha på seg på Elle-festen passet ikke lenger. Heldigvis fikk hun en shortsdress i posten samme dag, bestilt på nettet lenge før. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer

Har gitt opp dietter

Norske kjendiser innrømmer at de streber etter sommerkroppen, eller #SK2015 som den kalles i sosiale medier. I videoen øverst i saken forteller de hvordan de har forberedt seg til feriesesongen.

Mange beundrer figuren til artist Alexandra Joner (25). Men selv er hun langt fra fornøyd, forteller hun til Seoghør.no.

– Det er en febrilsk kamp for å finne sommerkroppen. Jeg leter og jeg leter – og jeg har prøvd utallige dietter – men jeg kommer aldri i mål! forteller hun til Se og Hør.

HOT PINK: Alexandra Joner viste hud i et spesialdesignet antrekk i plast under Elles sommerfest.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
HOT PINK: Alexandra Joner viste hud i et spesialdesignet antrekk i plast under Elles sommerfest. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

– Nå har jeg gitt opp diet­ter, etter å ha gått på det i hundre år. Det er tydeligvis ikke greia for meg. Nå skal jeg finne en kostholdsplan jeg kan leve etter resten av livet. Men jeg trener mye, og jeg har blitt veldig mye sterkere. Så det er jeg for­nøyd med!

Les hele saken i ukens Se og Hør Extra - i salg nå! Der forteller blant annet TV-profilen Samatha Skogrand og «Lilyhammer»-skuespilleren Marian Saastad Ottesen om hvordan de holder seg i form.

SOMMERKLARE: Triana Iglesias, Mia Gundersen og Louise Angelica Riise forteller om sitt forhold til SK2015 i videoen øverst i saken. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SOMMERKLARE: Triana Iglesias, Mia Gundersen og Louise Angelica Riise forteller om sitt forhold til SK2015 i videoen øverst i saken. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Her avslører kjendisene hva de har på seg på Elle-festen:

LES MER: Ida Fladen: - Jeg har visst litt dristig utringning