«Paradise Hotel» 2017:

- Jeg skjønte at de ville ha meg ut

Det ble tårevått da Petter måtte velge mellom de to bestevenninnene. 

RYKER UT: Petter Sjurseth Berg havner i en vanskelig situasjon når hans to gode venninner, Sofie og Andrea, stiller seg bak ham. Klipp: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Spenningen begynner for alvor å ta seg opp i reality-serien «Paradise Hotel», og spillet er endelig ordentlig i gang.

Denne uken har det vært president-tema på hotellet, der Teele Taresaar (21) ble stemt frem som president av «Paradise Hotel».

Etter en rekke taktiske samtaler mellom flere av deltakerne, var det til slutt Sofie Nilsen (21) som ble sendt ut av konkurransen.

  • Se video øverst i saken!

Hun valgte å stille seg bak Petter Sjurseth Berg (20), som også Sofies bestevenninne, Andrea Sveinsdottir (21), sto bak. Ettersom Petter og Andrea allerede var partnere, ble valget litt enklere for ham.

- Jeg visste at Petter ikke kom til å velge meg framfor Andrea, ellers ville jeg aldri gått bak ham. Petter visste at jeg kom til å stille meg hos han, sier Sofie til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

VANSKELIG VALG: Både Andrea Sveinsdottir og Petter Sjurseth Berg viste at de synes det var trist at deres gode venninne måtte reise hjem. Foto: TV 3
VANSKELIG VALG: Både Andrea Sveinsdottir og Petter Sjurseth Berg viste at de synes det var trist at deres gode venninne måtte reise hjem. Foto: TV 3 Vis mer

Hadde fremdeles et håp

De siste dagene har det også kommet fram at Sofies tidligere partner, Kevin René Gustavsson (21), var med på å sende henne ut av hotellet.

- Jeg hadde et lite håp om å få bli på hotellet, og turte derfor ikke å stille meg bak Kevin siden Teele hadde makt. Hadde jeg visst at Kevin var med på å sende meg ut, ville jeg stilt meg bak han sånn at han skulle fått tatt valget selv, og ikke at Teele hadde fått skylden for det, sier hun.

Så tidlig som tirsdag begynte hun å innse at løpet var kjørt, og måtte dermed forberede seg på å vende snuta tilbake til Norge.

- Jeg merket at alle jentene utenom Martine Lunde holdt igjen informasjon, og jeg skjønte at de ville ha ut Andrea eller meg, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Ikke sint

At Kevin René hadde lagt hemmelige planer bak ryggen hennes, hadde hun imidlertid aldri sett for seg.

- Vi var utrolig nære der inne, og Kevin var en av mine nærmeste. Jeg er glad jeg ikke fikk vite det der inne, for da hadde jeg nok blitt veldig lei meg. Det er likevel et spill, og jeg synes de spilte bra. De fikk ut en sterk konkurrent og Morten ble stående igjen usikker, så absolutt bra spilt. Jeg er ikke sint på Kevin, og han er fortsatt en av de jeg har best kontakt med, sier hun.

Selv om Sofie synes det var kjipt å ryke ut av konkurransen, er hun fornøyd med at hun kom såpass langt som hun gjorde.

- Det beste med «Paradise Hotel» var helt klart å bli kjent med så mange fantastiske mennesker, sier Tønsberg-jenta.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: I dag er det ikke noe dårlig stemning mellom Andrea, Kevin René og Sofie. Her er trioen avbildet under premierefesten i Oslo i midten av mars. Foto: Sølve Hindhamar
GODE VENNER: I dag er det ikke noe dårlig stemning mellom Andrea, Kevin René og Sofie. Her er trioen avbildet under premierefesten i Oslo i midten av mars. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Falt for Morten

Det var for øvrig én av de andre deltakerne Sofie fikk ekstra god kontakt med. Tidligere denne uken kunne Seoghør.no nemlig avsløre at 21-åringen og Morten Botten (20) har blitt mer enn bare venner etter at de kom tilbake til Norge.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sa Nilsen.

21-åringen hadde også bare fine ord å si om sin nye flamme.

- Han er veldig omsorgsfull og snill, også liker jeg at vi begge er ganske like. Jeg vet at mange mener at man ikke skal være for like, men jeg synes ikke det er noe negativt. Vi begge er utrolig sta og liker å få viljen vår, så det blir aldri kjedelig, om man kan si det sånn, sa hun.

«Paradise Hotel» sendes på TV 3 mandag til torsdag klokken 22.30.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: - Vennskapet utviklet seg til noe mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer