- Jeg skjønner ikke hvorfor de ler av meg

Den vakre komikeren burde være vant til å bli ledd av nå. Men det er hun altså ikke...

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Jennifer Aniston (41) innrømmer i et intervju med Harper`s Bazaar at hun ofte blir offer for andre menneskers vitser.

- Folk ler av meg. Noe ganger skjønner jeg hvorfor de ler, og noen ganger skjønner jeg det ikke, sier Aniston til Haper`s Bazaar i følge People.

Den vakre skuespillerinnen, som nok snart kan kalles dronningen over romantiske komedier, burde være vant til å bli ledd av. Men det er hun altså ikke. Heldigvis klarer «The Bounty Hunter»-stjernen å ta det hele med godt humør.

- Jeg kan stort sett se humor i alt. Det er en nødvendig del av livet. Jeg vil ikke si at man kan heales gjennom latter, fordi det høres så teit ut, men man får i alel fall sluppet følelsene ut når man ler, sier hun.

Aniston ble nylig utsatt for en voldelig forfølger, og i det samme intervjuet forteller hun om hvordan slike hendeler gjør henne sterkere.

- Mennesker som blir satt i rampelyset, er der i både negative og positive sitasjoner. Det er bare å fortsette, og da vil du overkomme det du frykter.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg trener syv dager i uken