- Jeg skjønner ikke hvordan jeg får den i gang

Dronning Elizabeths ektemann kom med uventet avsløring under lunsjen med den kvinnelige filmstjernen... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dronning Elizabeths ektemann prins Philip har måttet takle mange utfordringer gjennom sitt 91 år lange liv, men en han ennå ikke har klart å løse, er hans private DVD-spiller.

Det avslørte «Ringenes Herre»-stjernen Cate Blanchett på BBC-programmet «The Graham Norton Show» nylig.

- Jeg ble bedt til en kongelig lunsj, og tilfeldigvis havnet jeg ved siden av ham. Da spurte han meg hva jeg drev med.

- Da jeg svarte at jeg er skuespiller, sa han «jeg fikk en DVD-spiller til jul, men skjønner ikke hvordan jeg får den i gang». Jeg prøvde å gjøre litt nytte for meg, sa hun, til latter fra salen.

Blanchett er imidlertid ikke den eneste skuespilleren som har hatt spesielle møter med medlemmer av den britiske kongefamilien.

Ewan McGregor sier Philips sønn, prins Charles trodde han var en manusforfatter, da de møttes under premieren til «Moulin Rogue».

I filmen spiller McGregor en av hovedrollene sammen med Nicole Kidman.

- Jeg var ganske kjent i Storbritannia etter ti år som skuespiiller og stod ved siden av Nicole, men da han kom bort spurte han "så hva gjør du i denne filmen?». Deretter forsvant han, sa McGregor til latter fra salen.

«The Graham Norton Show» sendes på BBC Entertainment tirsdager kl 22. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Se Will Smith rappe «Fresh Prince» igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer