- Jeg skjønner ikke hvordan de klarer å jobbe

Alenemorens kosthold fikk Hellstrøm til å steile. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm får en stor utfordring når han i søndagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme».

Når han besøker alenemoren Karen Beate Glærum (38) og hennes sønn Sander (11) får han raskt erfare at tidsklemma til den travle familien sjelden tillater et veldig variert kosthold.

Etter at Karen Beate får i oppdrag av å vise frem det hun serverer til middag i løpet av 14 dager, klager Hellstrøm over at det meste er gatekjøkkenmat og lettvinte pasta- og pølseretter.

- Jeg skjønner ikke hvordan de klarer å jobbe, trene eller spille fotball. I det hele tatt hvordan de kan få til noen aktiviteter med denne maten i kroppen. Jeg håper Karen Beate selv skjønner hvor ille det er, sier han til kamera.

Hellstrøm ber Karen Beate organisere tiden sin bedre ved å blant annet gjøre innkjøp kun en gang i uken, og å tenke på variert kosthold, for å gi seg selv og sønnen bedre energi.

- Når man lager middag en dag, så ser man bare det man lager den dagen. Men her får du alt slengt rett på deg, og det er kanskje det verste med det. Jeg tenker, at det går ikke an å fortsette sånn.

- Jeg skjønte det for lenge siden, men det er vanskelig å komme seg ut av sporet før man ber om hjelp, sier Karen Beate alvorlig til kamera.

Hvordan det går med henne kan du se på «Hellstrøm rydder opp hjemme» søndag kl. 20 på TV3. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er skikkelig bedrag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer