- Jeg skjønner ikke hva folk skal med Facebook

Scarlett Johansson rister på hodet av folk som eksponerer seg selv gjennom sosiale medier.

SKEPTISK: Scarlett Johansson skjønner ikke hva folk skal med sosiale medier til privat bruk. Foto: All Over Press
SKEPTISK: Scarlett Johansson skjønner ikke hva folk skal med sosiale medier til privat bruk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerinne Scarlett Johansson (27) er ikke en ivrig tilhenger av folk som eksponerer privatlivet sitt via sosiale medier.

- Jeg skjønner ikke helt greia med at folk har lyst til at alle skal vite at «nå spiser jeg middag, og jeg vil at alle skal vite at jeg spiser middag» eller «nå postet jeg akkurat et brev, før jeg leverte barna i barnehagen», forteller Johansson i et stort intervju med det kjente amerikanske magasinet Interview.

25-åringen, som nylig fikk svært private bilder av seg selv lekket ut på nett, er spesielt overrasket over at andre kjendiser har Twitter-kontoer.

- For meg er det et merkelig fenomen. Personlig kunne jeg ønske at folk hadde mindre kjennskap til privatlivet mitt, påstår hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Komikeren døde bare 41 år gammel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer