I HUMØR: Lene Alexandra Øien var i godt humør under premieren av «Alice in Wonderland». Men forholdet til Leon Bashir ønsket hun ikke å kommentere. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I HUMØR: Lene Alexandra Øien var i godt humør under premieren av «Alice in Wonderland». Men forholdet til Leon Bashir ønsket hun ikke å kommentere. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg skjønner ikke hva du snakker om

Nok en gang nekter stjernen å bekrefte ryktene...

SEHER.NO: I september i fjor startet ryktene om at Lene Alexandra Øien og filmregissøren Leon Bashir var et par. Siden den gang har de blitt observert sammen gang på gang, men ingen av dem har bekreftet forholdet.

Bashir ble gjentatte ganger kalt Lene Alexandras kjæreste, da han sendte en videohilsen til artisten via VG Nett, i anledning hennes deltagelse i Melodi Grand Prix. De to skal også svært nylig ha feriert sammen i Egypt, og i den anledning skrev Øien følgende på sin Twitter-side:

«Noen spørsmål forblir ubesvart...»

Heller ikke da Seher.no møtte Lene Alexandra på Norgespremieren av Tim Burton-filmen «Alice in Wonderland» fredag kveld, ønsket hun å svare på hva som egentlig skjer mellom henne og Leon.

- Jeg skjønner ikke hva du snakker om, sa hun smilende, og hastet inn i kinosalen.

Før hun gjorde det, rakk hun likevel å avsløre sin store begeistring for filmen, der Johnny Depp spiller en av hovedrollene.

- Johnny Depp er en fantastisk skuespiller, en av verdens aller beste. Jeg har vært stor fan helt siden hans rolle i "Edward Scissorhand", så dette gleder jeg meg veldig til, sier hun til Seher.no.

LES OGSÅ: - Jeg er en «Johnny Depp»-jente