RØK UT: Nikolina Miletic måtte onsdag forlate «Paradise Hotel» på dramatisk vis. Foto: TV3
RØK UT: Nikolina Miletic måtte onsdag forlate «Paradise Hotel» på dramatisk vis. Foto: TV3Vis mer

- Jeg skjønner ikke hva de tenker på

Utstemte Nikolina måtte klype seg selv i armen da hun hørte hva flere av Paradise-kollegene snakket om...

SEOGHØR.NO: Nikolina Miletic måtte onsdag forlate TV3-serien «Paradise Hotel», etter å ha fått reisebeskjed av de andre deltagerne.

Til Seoghør.no sier 33-åringen - som tidligere har vært med to ganger i «Robinsonekspedisjonen» på samme kanal - at hun følte seg hjelpesløs i sin siste episode.

- Det var så mange av de andre som kjente hverandre og hadde et godt forhold, så jeg skjønte at ingen nok ville redde meg.  Det var en kjip måte å ryke på, men det går greit nå.

Sjekket inn med fordommer

FRA ROBINSON TIL PARADISE: Nikolina slo følge med Christer Falck til Paradise-land, da det ble arrangert Robinson-uke på skandalehotellet. Foto: TV3
FRA ROBINSON TIL PARADISE: Nikolina slo følge med Christer Falck til Paradise-land, da det ble arrangert Robinson-uke på skandalehotellet. Foto: TV3 Vis mer

Under fjorårets møte med flere tidligere Paradise Hotel-deltagere på Robinson-øya, la Nikolina ikke skjul på sine fordommer mot det hun anså som en gjeng late og kunnskapsløse ungdommer.

I Mexico fikk hun mange av fordommene bekreftet.

- Flere av deltagerne lever inne i sin egen Paradise-boble, og det samme har de gjort etter at de kom hjem. De går rundt og tror de er superstjerner. Jeg skjønner ikke hva de tenker på.

- Et av de verste eksemplene var drikkeleken hvor jeg blant annet lot som om jeg hadde hatt sex med prostituerte. Ingen trodde jeg tullet. Isteden sa Aurora «det er ikke så rart, for hun er jo 32 år gammel». Da måtte jeg bare le.

Tror aldersforskjellen ble avgjørende                                             

REALITY-VETERAN: Nikolina har tidligere vært med i «Robinsonekspedisjonen» to ganger. Foto: TV3
REALITY-VETERAN: Nikolina har tidligere vært med i «Robinsonekspedisjonen» to ganger. Foto: TV3 Vis mer

Nikolina - som har opplevd å bli sjekket opp av flere unge gutter etter at hun kom hjem til Norge - tror hun kanskje fortsatt ville vært med i programmet, hvis aldersforskjellen hadde vært yngre.


- Hadde jeg vært 20 år, hadde jeg sikkert vært verre enn de som er med nå, hehe. Men jeg angrer ikke på at jeg ble med. Det var en morsom opplevelse.

Etter to runder meed «Robinson» og en i «Paradise Hotel» føler hun seg imidlertid på at hun er ferdig med reality-TV.

- Man skal aldri si aldri, jeg trodde det var over etter «Robinson» også. Men jeg ser ikke helt hva det neste skulle være, sier hun til Seoghør.no og ler.

LES OGSÅ: Ler av Paradise-rivalens sengekupp