Maria Menas valp ble påkjørt:

- Jeg skjønner ikke at folk tør å få barn

Opplevde alle hundeeieres store mareritt.

VALPEN PÅKJØRT: Maria Mena (33) ble helt fra seg da hun i et ubevoktet øyeblikk mistet båndet til hunden - og få sekunder seinere oppdaget at den hadde blitt påkjørt. Heldigvis hadde artisten mennesker rundt henne som hjalp til. Foto: Andreas Fadum
VALPEN PÅKJØRT: Maria Mena (33) ble helt fra seg da hun i et ubevoktet øyeblikk mistet båndet til hunden - og få sekunder seinere oppdaget at den hadde blitt påkjørt. Heldigvis hadde artisten mennesker rundt henne som hjalp til. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sanger og låtskriver Maria Mena (33) opplevde alle hundeeieres største mareritt tidligere denne uka da den lille valpen hennes, Julius, ble påkjørt av en bil på Grunerløkka i Oslo.

I et langt innlegg på sin Instagram-konto, skriver artisten om den rystende opplevelsen.

- I dag opplevde jeg alle hundeeieres verste mareritt. Julius ble påkjørt rett utenfor leiligheten min. Det var ett sekund! Ett sekund der jeg mistet båndet hans mens jeg fomlet etter nøkkelen til ytterdøren, han tok tak i båndet, spurtet ut i veien og der kom det en bil, skriver 33-åringen.

- Skjønte ikke hva det ville si

Artisten skriver videre at hun gikk rett i sjokk etter å ha sett det lille pelskledde dyret under det store svarte hjulet på bilen. Mena fikk raskt hjelp av menneskene rundt seg da det skjedde, og sjåføren i bilen kjørte henne til dyrlegen, og hunden fikk raskt behandling.

View this post on Instagram

I dag opplevde jeg alle hundeeieres verste mareritt. Julius ble påkjørt rett utenfor leiligheten min. Det var ett sekund! Ett sekund der jeg mistet båndet hans mens jeg fomlet etter nøkkelen til ytterdøren, han tok tak i båndet, spurtet ut i veien og der kom det en bil.. alt gikk i sakte film. Den lille kroppen under det store svarte hjulet. Jeg gikk rett i sjokk, skrek «hva gjør jeg nå?!!» og så frøs kroppen min, men heldigvis var det flere andre rundt meg som reagerte kjapt. Den stakkars Sjåføren kjørte meg til dyrlegen, pernille som så hva som skjedde fra andre siden av gata snakket til legene for meg og dyrlegene på anicura (løkka) reagerte så sinnsykt fort og profft! Det er når det er krise at jeg ser hvor heldig jeg er.. som har så fine venner rundt meg.. som dropper jobb og kjører til sykehus.. som ringer forsikringsselskaper og ordner opp (takk til henriette som jobber for meg og agria forsikring som er såååå bra!) ! Takk takk takk!! Julius er stabil. Han har tre brudd i hoften. Han er full av metadon men øynene følger med. De vil ikke operere ettersom han er så liten .. så nå venter noen tøffe uker for oss. Han må ligge stille og få smertestillende.. noe som er vanskelig for en liten vilter kropp! Men han lever!!! Be en liten bønn for oss nå er dere greie! Og igjen; takk til legene på anicura, mannen som kjørte oss og takk @pernilleoiestad og @ingvillstorksen !! Venner som dere vokser ikke på trær❤️❤️❤️

A post shared by Maria Mena (@mariamena_official) on

Mena har vært svært trist etter den opprivende hendelsen, men hunden er nå stabil og kom unna ulykken med tre hoftebrudd. Ifølge legene vil det lille dyret oppleve rask bedring fordi den er valp.

Til Se og Hør forteller Mena at hun ikke trodde det var mulig å bli så glad i en hund.

- Jeg har hørt om det, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke skjønte hva det vil si å bli så utrolig glad i en hund. Det vet jeg nå, sier den 33 år gamle artisten, og fortsetter:

TAKKER FOR STØTTEN: Mena synes det var rørende å få så massiv støtte etter at hun delte historien sin med følgerne sine på Instagram. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TAKKER FOR STØTTEN: Mena synes det var rørende å få så massiv støtte etter at hun delte historien sin med følgerne sine på Instagram. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg er bare full av respekt for folk som har menneskebarn. At de tør!

Artisten fikk hente lille Julius hjem fra dyrlegen på fredag. På sin Instagram-konto skriver Mena at dyrlegene ikke ville operere hunden fordi han er så liten, og dermed må han holde seg i ro et par uker før han blir bra igjen.

- De vil ikke operere ettersom han er så liten. Nå venter noen tøffe uker for oss. Han må ligge stille og få smertestillende, noe som er vanskelig for en liten vilter kropp! Men han lever! Be en liten bønn for oss nå, skriver hun på sin Instagram-konto.

Tok til tårene

Etter at hun delte innlegget på Instagram, har Mena fått en rekke oppmuntrende ord fra fjern og nær av andre hundeeiere som synes hun delte en rørende historie. Selv synes Mena at støtten har vært overveldende, og på sin egen Instagram-konto delte hun en video av seg selv hvor hun tok til tårene.

- Hvordan har det vært å få så mye støtte?

- Du vet den første scenen i filmen «Love Actually»? Den på flyplassen? Akkurat sånn føltes det, sier hun til Se og Hør.

I scenen Mena sikter til, omfavner reisende på flyplassen Heathrow i London hverandre, gir hverandre klemmer og viser sin kjærlighet til hverandre. Så det er nok liten tvil om at Mena har følt på mye kjærlighet fra kjente og ukjente i sosiale medier de siste dagene.

View this post on Instagram

Count your blessings❤️ God helg alle sammen!

A post shared by Maria Mena (@mariamena_official) on

På Instagram takker Mena dyrlegene og de andre som hjalp henne da ulykken inntraff.

- Dette er lykken! Lille trollet mitt med tre brudd i hofta reiser seg i sengen på sykehuset! Full av smertestillende, men med god apetitt og klart blikk. Han får bli med hjem i morgen. De sier det kommer til å ta ca. to uker før han blir bra, skriver hun i et innlegg fra torsdag.

Brudd med kjæresten

I februar i år ble det kjent at Mena og Bård Hauki (52) hadde gjort det slutt.

De to offentliggjorde forholdet sitt sommeren 2017, men det skulle altså ikke vare.

Den gang delte hun et bilde av seg selv og Hauki på Instagram, med en rød strek mellom dem - for å symbolisere at de hadde gjort det slutt.

«Dette er en ganske så klein del av å være meg … og jeg vet at jeg ikke MÅ gjøre dette om jeg ikke vil, men jeg har vært så ærlig med dere om begynnelsen av forholdet mitt til superbård at det føles rett å være åpen om slutten», skrev hun i februar.

Saken fortsetter nedenfor.

Mena skrev at det har vært slutt mellom de to i et halvt år allerede. Heldigvis er de to fortsatt bestevenner, og anser hverandre som familie, ifølge artisten.

«Skal hilse dere alle fra Bård forresten, og ønske god helg», skrev hun på Instagram den gang.

Hun har ofte delt bilder av Hauki i sosiale medier, og fansen fikk et tett innblikk i livene deres. Alle videoene hun la ut på Instagram ble av fansen døpt til «Mena TV», noe Hauki og hunden Bjørnson også var en stor del av.

Nyheten om at Maria Mena hadde funnet lykken med den 19 år eldre mannen spredte seg som ild i tørt gress da det ble kjent sommeren 2017. I et intervju med KK nylig, avslørte Mena at Hauki ikke visste hvem hun var da de møttes.

Vis mer

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen i skjul tre ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer