FORSTÅR MORTEN: - Håvard var jo den rake motsetningen av meg og Morten. Han var dritseriøs, mens vi kanskje var litt festligere, sier Magnus Wold-Hansen (nummer to fra høyre) om Mortens avgjørelse om å forlate TV-bonden Ragnhild. Håvard Hansen er m Foto: TV 2
FORSTÅR MORTEN: - Håvard var jo den rake motsetningen av meg og Morten. Han var dritseriøs, mens vi kanskje var litt festligere, sier Magnus Wold-Hansen (nummer to fra høyre) om Mortens avgjørelse om å forlate TV-bonden Ragnhild. Håvard Hansen er m Foto: TV 2Vis mer

- Jeg skjønner ham veldig godt

Fly forbannet forlot TV-frieren "Jakten"-Ragnhild.

SEHER.NO: I tirsdagens "Jakten på kjærligheten" var det duket for mer dramatikk enn man har sett i det romantiske programmet på lang, lang tid. Krangelen skjøt nemlig full fart i TV-bonden Ragnhild Strømmen Strands (23) frierleir. Og det var forholdet mellom Morten Eriksen og Håvard Hansen som mildt sagt glødet i kveldens episode.

- Det er sikkert ikke meningen at vi skal bli bestekompiser vi guttene heller, men nå har det seg sånn da at det er et menneske som er igjen her nå som irriterer hodet av meg med den holdningen der og den væremåten, sa en arg Morten til Ragnhild i kveldens bonderomantikk.

- Dritseriøs
Morten holdt bokstavelig talt på å eksplodere av konkurrentens oppførsel. Men det stoppet ikke der: Etter at Magnus Wold-Hansen allerede var sendt hjem, nådde dramatikken nye høyder da Morten bestemte seg for at han ikke lenger ville være i nærheten av nevnte Håvard. Dermed har kampen om Valdres-bonden allerede nå fått en vinner.

Til tross for at han kastet inn hånkledet i siste liten, Morten får full støtte fra frieren som ble sendt hjem like før.

- Jeg skjønner ham veldig godt. Håvard var jo den rake motsetningen av meg og Morten. Han var dritseriøs, mens vi kanskje var litt festligere. Forskjellen var vel at jeg valgte ikke å gjøre så mye ut av situasjonen, mens Morten tok den helt ut, forteller Magnus Wold-Hansen til Seher.no.

Konflikten man var vitne til i tirsdagens "Jakten"-episode har nok ligget i lufta ganske lenge. Men den oppsto for alvor da Morten ville ha øl til maten, mens Håvard tok til takke med vann. Da smalt det skikkelig.

- Jeg holdt på å falle om når jeg fikk det svaret. Du er ikke på noen treningsleir - heller ikke noen kirke, så jeg forstår ikke problemet. Jeg begynner å bli så irritert nå at jeg vet ikke noe lenger, sa Morten i programmet.

- Jævlig trå
Ifølge den forholdsvis uskyldige frieren Magnus, hadde Mortens avgjørelse om å dra lite å gjøre med hva han følte for Ragnhild.

- Jeg tror nok kanskje han ikke hadde lyst til å være der sammen med Håvard, ja. Det var måten han oppførte seg på, han er jo nesten ti år eldre - og langt fra like barnslige som oss to. Hadde jeg vært då "fed up" som Morten hadde jeg gjort det samme, innrømmer han.

- Gjorde Håvard noe galt?

- Håvard var bare seg selv, han. Men han er en litt trå type. Eller... Han er en jævlig trå type. Han irriterte meg lenge, selv om jeg er en person som kan irritere meg i lang tid uten å ta det opp.

- Ikke som planlagt
Magnus Wold-Hansens exit, og Morten Eriksens sjokkfarvel, betyr altså at det er Håvard Hansen som gikk til topps blant Ragnhild Strømmen Strands friere. Men TV-bonden er ikke spesielt lysten på å snakke om hvordan det har gått mellom dem uten TV-kameraene til stede...

- Akkurat det har jeg ikke lyst til å kommentere helt ennå. All denne dramatikken kom jo ikke helt som planlagt, men nå går bare programmet sin gang, sier hun til Seher.no.

"Nummer tre"-frier Magnus har heller ikke lyst til å si så alt for mange ord til det som med tiden kan bli et par. 

- De virker som et bra par. For ho er ganske trå ho Ragnhild og se, sier han på sedvanlig Østfold-dialekt.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Hva gjør dere med dette, TV 2?