ANGRER: Carrie Underwood er lei seg hvis Jessica føler seg såret. Foto: All Over Press
ANGRER: Carrie Underwood er lei seg hvis Jessica føler seg såret. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg skjønner at hun ble sint

Carrie Underwood slutter fred med Jessica Simpson.

LOS ANGELES (Seher.no): I august avslørte Carrie Underwood (25) at hennes ekskjæreste, quarterbacken Tony Romo (28), som er sammen med Jessica Simpson (28), fremdeles ringer henne.

Nå angrer "American Idol"-vinneren på at hun gjorde Jessica sint og usikker.

- Det var bare noe som ble sagt i forbifarten, men jeg mente aldri å såre noen eller å ødelegge noe. Jeg er absolutt ikke glad i slikt drama, forteller hun i desemberutgaven av Elle, ifølge Usmagazine.com.

Countrystjernen sa i august at når telefonen hennes ringte var det ofte Tony, og noen ganger tok hun den og andre ganger ikke.

Jessica nektet for at dette var sant, og hevdet at hun visste det fordi hun sjekker Tonys anropslogg.

- Det er mulig jeg også hadde blitt sint hvis noen påstod at kjæresten min ringte til en annen jente. Så jeg skjønner henne godt, sier Carrie i intervjuet.

Hun tar også tilbake sin tidligere påstand om at hun og Tony fremdeles har telefonkontakt.

- Jeg har ikke snakket med ham siden mai eller noe.

Nå kan det kan se ut som om Carrie endelig er ferdig med å gråte over eksene sine. Hun skal nemlig ha funnet tonen med kjekkasen Travis Stork (36) kjent fra "The Bachelor".

Carrie og Jessica har ikke bare vært konkurrenter i kjærligheten. Mens Jessica alltid har vært en popstjerne skiftet hun nylig musikksjanger og satser nå på country akkurat som Carrie.

Jessica har også blitt sett med t-skjorten "Ekte jenter spiser kjøtt", noe som skal ha vært et stikk til Carrie, som er blitt kåret til verdens mest sexy vegetarianer.

Nå ser det derimot ut til at rivalene endelig kan legge feidene bak seg.

LES OGSÅ: - Jessica er frustrert