PÅ SJEKKERN: Natalie har vært på sjekkern siden hun ble skilt fra ektemannen Daniel Johns i januar, men avkrefter at hun har et forhold til prins Harry.  Foto: All Over Press
PÅ SJEKKERN: Natalie har vært på sjekkern siden hun ble skilt fra ektemannen Daniel Johns i januar, men avkrefter at hun har et forhold til prins Harry. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg skjønner at folk lurer

Men Natalie Imbruglia avviser romanseryktene med prinsen....

SEHER.NO: Det var i februar at britiske prins Harry (24) ble observert tilstede under den australske popstjernen Natalie Imbruglias (34) bursdagsfeiring.

Siden den gang har det versert en rekke rykter om en mulig romanse mellom de to.

"Torn"-sangerinnen, som er ti år eldre enn prinsen, skal ifølge britiske medier ha invitert prinsen personlig til bursdagsfesten, og hadde tidligere fortalt til venner at hun synes han er både "sexy og sjarmerende".

Romanseryktene dukket opp kort tid etter at Harry hadde endt sitt forhold til sin mangeårige kjæreste Chelsy Davy og Natalie hadde skilt seg fra sin ektemann, og vekket derfor stor oppmerksomhet i britisk presse.

Nå går imidlertid Imbruglia selv ut mot ryktene, og hevder at hun og prinsen kun er gode venner, skriver Contactmusic.

Ifølge popstjernen skal det nemlig ikke ha vært hun, men Sir Richard Bransons datter Holly, som inviterte Harry i bursdagen hennes i februar.

- Han var i bursdagen min, og jeg skjønner at folk lurer på hvordan han endte opp der. Det var ikke sånn at han krasjet festen. Holly sa at hun skulle ta han med, og da sa jeg "ok, det høres morsomt ut". Så alt jeg sa til han var "hei, takk for at du kom på festen min", forteller hun.

Popskjønnheten innrømmer imidlertid at hun ble imponert over prinsen og hans avslappede væremåte.

- Det var ganske kult, for han var veldig naturlig og ekte. Jeg latet bare som om jeg var helt rolig og gikk tilbake til festen. Men senere så var vi tilfeldigvis på samme Killers-konsert og da ble han stående rett ved siden av meg. Jeg husker at jeg tenkte "nå kommer jeg til å være i så mye trøbbel imorgen", for hvis du er på samme sted som en person og de har vært på festen din, er du garantert at det blir en sak, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå dater hun igjen!