- Jeg skjenket henne med champagne!

Terje Sporsem har et hemmelig triks for å få kona til å le av vitsene sine.

Publisert
Sist oppdatert
Se Terje Sporsem parodiere kona Katrine i videoen øverst i saken!  SEOGHØR.NO: I helgen var det Oslo-premiere på Terje Sporsems (36) nye stand up-show «Krig». I forestillingen, som er langt lystigere, enn det man kanskje kan frykte, tar komikeren for seg ulike aspekter og digresjoner rundt krig. I salen satt en rekke kjendisgjester - og Sporsems kone Katrine Myrenget (34). - Jeg er så stolt av ham. Tenk å stå der oppe helt alene. Dette var veldig gøy, sier Katrine og smiler.   Før forestillingen var det ikke bare hovedpersonen som var nervøs.- Jeg var helt skjelven. Det var deilig at det gikk så bra, sier Katrine.Terje synes det var flott å ha Katrine, som han giftet seg med  i fjor i et storslått bryllup i Alicante, i salen. I showet har Terje fått en skuespiller til å spille kona. - Hun var nok veldig spent på å se hvordan hun ble fremstilt. Men jeg tror hun ble fornøyd.Terje har i de siste årene blitt mer opptatt av trening - og på gjestelisten var også Hollywood-treneren Cornelis Elander.- Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har trent de tre siste dagene, sier Terje, som snart er klar for turné med forestillingen. Se Terje Sporsem parodiere kona Katrine i videoen øverst i saken!Les også: Terje Sporsem giftet seg seks år etter frieriet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer