Veronica Maggio:

- Jeg skjemmes

Veronica Maggio deler sjeldent noe fra privatlivet sitt, men nå gjør hun et unntak.

PRIVAT: Veronica Maggio foretrekker å holde familie- og kjærlighetslivet unna offentligheten. Nå har hun gjort et unntak. Foto: Claudio Bresciani / NTB
PRIVAT: Veronica Maggio foretrekker å holde familie- og kjærlighetslivet unna offentligheten. Nå har hun gjort et unntak. Foto: Claudio Bresciani / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Veronica Maggio (40) kunne i 2019 avsløre at hun og kjæresten Nils Tull ventet sitt andre barn sammen. Året etter kunne de ønske en liten datter, Ruth, velkommen til verden.

Det bekreftet den svenske «Jag kommer»-sangeren selv i en episode av «Luuk & Hallberg», da hun ble spurt om hva hun hadde gjort den siste tiden.

Fra før av har paret sønnen Bosse på 9 år.

Selv om Maggio har gitt ut utallige låter hvor hun synger om kjærlighet, er hun svært tilbakeholden om sitt eget privatliv. Inntil nå.

NY SESONG: Skuespiller Emilie Skolmen forteller oss om den nye sesongen av «Basic Bitch». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Pause i forholdet

I et lengre intervju med magasinet Plaza, gjengitt av Expressen, åpner popprinsessen seg om kjærlighets- og familielivet.

Hun forteller også om hvordan det var å bli mor til sønnen Bosse på samme tid som hun ga ut albumet «Satan i gatan».

- Det var fullstendig kaos. Jeg var selvfølgelig superglad for at vi fikk Bosse, verdens koseligste menneske. Men det finnes en sorg og en skam inni meg for at jeg ikke tilbrakte hvert minutt med ham. Jeg skjemmes for at jeg rettet mitt fokus på andre ting også, at jeg var så opphengt i jobb, forteller 40-åringen åpenhjertig.

Musikkarrieren skjøt fart etter albumslippet og alt så ut til å gå på skinner. På privaten var det dog ikke like lett. Hun og Bosses far gikk fra hverandre.

- Jeg har tatt dårlige beslutninger. Jeg har samme far for begge barna mine, men vi hadde en pause på fem år. La oss kalle det en pause … der vi virkelig møtte andre. Jeg har sannsynligvis alltid blitt tiltrukket av feil ting, innrømmer hun.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Jeg er på et bra sted

Pausen viste seg derimot å være sårt tiltrengt. Mens artisten var singel, søkte hun etter «kick». Hun ble tiltrukket av mennesker hun enten ble trigget av eller som hun selv trigget.

Maggio skulle etterhvert innse at hun var på helt feil vei, og hun og ekskjæresten fant tilbake til hverandre igjen. I fjor gikk familien fra å være tre, til og bli fire og 40-åringen virker å trives svært god med familielivet.

- Nå er det sannsynligvis første gang jeg vet at jeg er på et bra sted. Det er sannsynligvis den eneste fornuftige kjærlighetsbeslutningen jeg har tatt, å bli sammen med ham igjen.

Stolt og glad

I fjor gikk som nevnt familien fra å være tre, til og bli fire, og 40-åringen virker å trives svært god med familielivet.

Med familieforøkelsen betyr det også at Bosse har blitt storebror, en rolle som han ifølge moren tar med ro.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Han har taklet det veldig bra. Han er jo så stor, han er ni år, så han er stolt og glad. Han har ikke vist noen tegn til å være sjalu eller noe. Han har jo fått utrolig mye kjærlighet som enebarn, og nå slipper han at hans to foreldre følger med på alt han foretar seg. Det fortalte tobarnsmoren da hun gjestet «Luuk & Hallberg».

Da Maggio ble mamma for første gang, nøt hun aldri tiden som nybakt mor. Det mener hun at hun er bedre på denne gangen.

- Altså, jeg har vanskeligheter med å slappe av og gå helt inn for å bare være hjemme og si nei til alt. Men nå er det annerledes, jeg kjenner ikke behovet for å be om unnskyldning for at familien vår blir større, forklarte hun.

LES OGSÅ: Røper stor nyhet: - Herregud!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer