FLAU OVER SEG SELV: Filmstjernen Will Smith innrømmer at han ikke klarer å se de første episodene av «The Fresh Prince of Bel-Air», fordi han synes han var en elendig skuespiller. Foto: NTB scanpix
FLAU OVER SEG SELV: Filmstjernen Will Smith innrømmer at han ikke klarer å se de første episodene av «The Fresh Prince of Bel-Air», fordi han synes han var en elendig skuespiller. Foto: NTB scanpix Vis mer

Will Smith om «The Fresh Prince of Bel-Air»:

- Jeg skjemmes over å se meg selv på TV

«Fresh Prince of Bel-Air» gir ikke bare gode minner for Will Smith.

Publisert

De fleste som så på TV på 90-tallet fikk nok med seg situasjonskomedien «The Fresh Prince of Bel-Air» med Hollywood-stjernen Will Smith (49), og husker kanskje fortsatt teksten på den fengende åpningssangen.

Selv om mange liker å mimre tilbake og se serien på nytt, er det i imidlertid én person som ikke synes det er så lett.

- Helt forferdelig

I et intervju på ukens «Graham Norton Show» avslører nemlig Will Smith, hovedpersonen i serien, at han ikke klarer å se på de første episodene, skriver Entertainment Tonight.

- Det var min aller første rolle, og jeg var veldig, veldig fokusert på å være suksessfull. Så jeg lærte meg hele manuset og alle de andres replikker, forklarer Smith.

Rapperen og skuespilleren forteller videre at han synes sitt eget skuespill i de første episodene var «forferdelig».

- Hvis du ser de første fire-fem episodene kan du se at jeg mimer andre folks replikker. Det er helt forferdelig, og jeg klarer bare ikke å se på det, sier Smith.

JULEGJESTER: Denne uken gjester Will Smith talkshowet til Graham Norton (bak) sammen med «Victoria»-stjernen Jenna Coleman og kjendiskokk Jamie Oliver. Foto: NTB scanpix
JULEGJESTER: Denne uken gjester Will Smith talkshowet til Graham Norton (bak) sammen med «Victoria»-stjernen Jenna Coleman og kjendiskokk Jamie Oliver. Foto: NTB scanpix Vis mer

The Fresh Prince

«The Fresh Prince of Bel-Air» handler om livet til rapperen Will Smith, som før i tida gikk under artistnavnet Fresh Prince.

Smith spilte en fiksjonell versjon av seg selv, en tenåring som kom fra fattige kår i Philadelphia for å bo hos sin rike tante og onkel i Bel-Air i California.

Serien som opprinnelig ble sendt på den amerikanske kanalen NBC fra 1990 til 1996, ble her i landet senere sendt på TVNorge. TV2 Humor har også vist repriser siden 2016.

Gjenforentes, men ikke på TV

Tidligere i år hadde skuespillerne en gjenforening som gledet fans over hele verden.

Alfonso Ribeiro, som spilte Will Smiths fetter, delte i mars et bilde av Will Smith sammen med Daphne Maxwell Reid, som spilte tante Viv i de tre siste sesongene, Karyn Parsons som spilte kusine Hilary, Joseph Marcell som spilte butler Geoffrey og Tatyana Ali som spilte kusine Ashley.

Likevel skal nok fansen se langt etter en gjenforening på TV-skjermen.

- Jeg måtte ha spilt onkel Phil i den nå. Jeg er nesten 50, sier Smith.

I august sa skuespilleren til Entertainment Tonight at han hadde null planer om å fornye serien.

- Ting måtte ha gått virkelig galt for at det skulle ha blitt en «Fresh Prince»-spesialgjenforening. Jeg vet ikke hva som måtte ha hendt! Nei, du kan ikke røre noe som det. Det er for nostalgisk for folk, sa Smith til Entertainment Tonight den gangen.

LES OGSÅ: Prins Harry viser frem Meghan på nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer