Will Smith om «The Fresh Prince of Bel-Air»:

- Jeg skjemmes over å se meg selv på TV

«Fresh Prince of Bel-Air» gir ikke bare gode minner for Will Smith.

FLAU OVER SEG SELV: Filmstjernen Will Smith innrømmer at han ikke klarer å se de første episodene av «The Fresh Prince of Bel-Air», fordi han synes han var en elendig skuespiller. Foto: NTB scanpix
FLAU OVER SEG SELV: Filmstjernen Will Smith innrømmer at han ikke klarer å se de første episodene av «The Fresh Prince of Bel-Air», fordi han synes han var en elendig skuespiller. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De fleste som så på TV på 90-tallet fikk nok med seg situasjonskomedien «The Fresh Prince of Bel-Air» med Hollywood-stjernen Will Smith (49), og husker kanskje fortsatt teksten på den fengende åpningssangen.

Selv om mange liker å mimre tilbake og se serien på nytt, er det i imidlertid én person som ikke synes det er så lett.

- Helt forferdelig

I et intervju på ukens «Graham Norton Show» avslører nemlig Will Smith, hovedpersonen i serien, at han ikke klarer å se på de første episodene, skriver Entertainment Tonight.

- Det var min aller første rolle, og jeg var veldig, veldig fokusert på å være suksessfull. Så jeg lærte meg hele manuset og alle de andres replikker, forklarer Smith.

Rapperen og skuespilleren forteller videre at han synes sitt eget skuespill i de første episodene var «forferdelig».

- Hvis du ser de første fire-fem episodene kan du se at jeg mimer andre folks replikker. Det er helt forferdelig, og jeg klarer bare ikke å se på det, sier Smith.

The Fresh Prince

«The Fresh Prince of Bel-Air» handler om livet til rapperen Will Smith, som før i tida gikk under artistnavnet Fresh Prince.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer