- Jeg skifter ikke bleier

Nybakte trebarnsfar Matthew McConaughey gjør det samme som Marte Kroghs forlovede.

SKIFTER IKKE BLEIER: Skuespiller Matthew McConaughey har de siste månedene rast ned i vekt for rollen som HIV-pasient i filmen «The Dallas Buyers Club». Under New York Film Critics Circle Awards denne uken viste 43-åringen at han er i ferd med å legg Foto: All Over Press
SKIFTER IKKE BLEIER: Skuespiller Matthew McConaughey har de siste månedene rast ned i vekt for rollen som HIV-pasient i filmen «The Dallas Buyers Club». Under New York Film Critics Circle Awards denne uken viste 43-åringen at han er i ferd med å legg Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Magic Mike»-stjernen Matthey McConaughey (43) ble pappa for tredje gang i romjulen, men skuespilleren skyr helst unna når sønnen Livingston (2 uker) trenger et bleieskift.

Under New York Film Critics Circle Awards mandag kveld, ble trebarnsfaren spurt om han stikker hjem for å skifte bleier i sin travle hverdag.

- Jeg var hjemme i morges, så jeg stikker da hjem. Men jeg skifter ikke bleiene, understreket han overfor People.

- Noen andre gjør det, forstatte Hollywood-hunken noe vagt.


McConaughey, som tydeligvis har nok med å legge på seg igjen etter å ha spilt radmager HIV-pasient i «The Dallas Buyers Club», hadde trolig falt i smak hos filonist og ettbarnsmor Marte Krogh.

Den norske skjønnheten, som er forlovet med investor Jan Haudemann-Andersen (54), har vakt oppsikt de siste månedene med sine uttalelser om mamma- og papparollen. Uttalelsene har kommet i kjølvannet av Haudemann-Andersens utsagn om at det bare er myke menn som tar pappaperm og at det er lite mandig å trille barnevogn.

Krogh har imidlertid påpekt at forlovedens kommentar var ment humoristisk - noe McConaugheys uttalelse forhåpentligvis også var. For ellers har vel kona Camila Alvez (30) nok å henge fingrene i - hun var i hvert fall ikke å se på prisutdelingen mandag. Paret har dessuten sønnen Levi (4) og datteren Vida (3) sammen.

LES OGSÅ: - Vi har to kameler som venter på oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer