- Jeg skifter ikke bleier

Nybakte trebarnsfar Matthew McConaughey gjør det samme som Marte Kroghs forlovede.

SKIFTER IKKE BLEIER: Skuespiller Matthew McConaughey har de siste månedene rast ned i vekt for rollen som HIV-pasient i filmen «The Dallas Buyers Club». Under New York Film Critics Circle Awards denne uken viste 43-åringen at han er i ferd med å legg Foto: All Over Press
SKIFTER IKKE BLEIER: Skuespiller Matthew McConaughey har de siste månedene rast ned i vekt for rollen som HIV-pasient i filmen «The Dallas Buyers Club». Under New York Film Critics Circle Awards denne uken viste 43-åringen at han er i ferd med å legg Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Magic Mike»-stjernen Matthey McConaughey (43) ble pappa for tredje gang i romjulen, men skuespilleren skyr helst unna når sønnen Livingston (2 uker) trenger et bleieskift.

Under New York Film Critics Circle Awards mandag kveld, ble trebarnsfaren spurt om han stikker hjem for å skifte bleier i sin travle hverdag.

- Jeg var hjemme i morges, så jeg stikker da hjem. Men jeg skifter ikke bleiene, understreket han overfor People.

- Noen andre gjør det, forstatte Hollywood-hunken noe vagt.


McConaughey, som tydeligvis har nok med å legge på seg igjen etter å ha spilt radmager HIV-pasient i «The Dallas Buyers Club», hadde trolig falt i smak hos filonist og ettbarnsmor Marte Krogh.

Den norske skjønnheten, som er forlovet med investor Jan Haudemann-Andersen (54), har vakt oppsikt de siste månedene med sine uttalelser om mamma- og papparollen. Uttalelsene har kommet i kjølvannet av Haudemann-Andersens utsagn om at det bare er myke menn som tar pappaperm og at det er lite mandig å trille barnevogn.

Krogh har imidlertid påpekt at forlovedens kommentar var ment humoristisk - noe McConaugheys uttalelse forhåpentligvis også var. For ellers har vel kona Camila Alvez (30) nok å henge fingrene i - hun var i hvert fall ikke å se på prisutdelingen mandag. Paret har dessuten sønnen Levi (4) og datteren Vida (3) sammen.

LES OGSÅ: - Vi har to kameler som venter på oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer