Anniken Jørgensen

- Jeg skammet meg så jævlig

Anniken Jørgensen tar bladet fra munnen om det kosmetiske inngrepet.

ÆRLIG: Toppblogger Anniken Jørgensen snakker ut om leppeinjeksjonene hun fikk utført for fire år siden. I dag angrer hun på inngrepet, og fraråder andre å gå i samme felle som henne. Foto: Andreas Fadum
ÆRLIG: Toppblogger Anniken Jørgensen snakker ut om leppeinjeksjonene hun fikk utført for fire år siden. I dag angrer hun på inngrepet, og fraråder andre å gå i samme felle som henne. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

«Jeg har ikke Restylane, og kommer heller ikke til å ta det», skrev blogger Anniken Jørgensen (21) til leserne sine i forbindelse med en såkalt spørsmålsrunde i januar 2015.

Hun hevdet hardnakket å aldri ha latt seg injisere med det kosmetiske fyllstoffet, som oftest brukes for å forstørre lepper. Sannheten var derimot en helt annen. Først tidligere i år valgte den nå 21 år gamle bloggeren å fortelle sannheten til leserne sine.

For fire år siden oppsøkte hun en klinikk for å fylle på leppene sine, og spørsmål fra leserne kom deretter som perler på en snor. I dag er ikke bloggeren, som har bemerket seg med sine ærlige og åpne tekster i sosiale medier og på bloggen, spesielt stolt av avgjørelsen.

- Skammet meg

- Jeg tror jeg angret allerede på veien til klinikken, avslører bloggeren overfor TV 2.

Det er i forbindelse med kanalens sommerspalte «#2hjørningen» at bloggeren nå snakker om temaet. Sammen med bloggkollega Kristine Ullebø diskuterer de flere temaer, blant annet kosmetiske inngrep og bloggeres makt.

At 21-åringen i sin tid betalte rundt 5000 kroner for å forstørre leppene sine, angrer hun i dag på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer