Kevin Vågenes:

- Jeg skammet meg over å være ulykkelig

Kevin Vågenes gjør stor suksess med «Parterapi» på NRK. Selv avslører han at selv med suksess har ikke livet alltid vært lett.

VANSKELIG: Kevin Vågenes åpner opp om privatlivet. Også utenfor suksessene på TV. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VANSKELIG: Kevin Vågenes åpner opp om privatlivet. Også utenfor suksessene på TV. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det siste året har Kevin Vågenes (32) tatt hele landet med storm i NRK-serien «Parterapi». Her spiller han en rekke personer som legger ut om sine forholdsproblemer hos parterapeuten, og Vågenes spiller alltid en av partene i forholdene.

I et intervju med Dagbladet Magasinet fortalte skuespilleren nylig hvor han har hentet inspirasjon til karakterene fra, og også åpenhjertig om karrieren, som virkelig har satt fart.

32-åringen har gjort det stort i serier som «Nissene over Skog og Hei», «Kollektivet», «Mellom Bakkar og Berg» og «Blodfjell». Men selv om Vågenes landet prosjekt etter prosjekt, og karrieren bare gikk oppover, forteller han til Magasinet at det gikk nedover inni ham.

Åpen om problemene

Skuespilleren forteller at han fikk tunge tanker som han ikke skjønte hvor kom fra, men at det måtte være et resultat av at han i lengre tid hadde holdt mye inni seg.

- Jeg slet psykisk og klarte ikke å levere så godt som jeg ville på jobb. Samtidig skammet jeg meg over å være ulykkelig når så mye gikk bra, fortsetter han.

32-åringen møtte veggen da han en dag ikke møtte opp til opptak. Da ble hans to sjefer i «Kollektivet» avgjørende. Blant annet en samtale og følge til psykologen var noe Vågenes' sjefer støttet ham med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer