- Jeg skammet meg fryktelig

Cato Zahl Pedersen om utroskapet.

VAR UTRO: Paralympics-stjernen Cato Zahl Pedersen var utro bak kona, Märtha Bertheussens (64) rygg. Foto: SCANPIX
VAR UTRO: Paralympics-stjernen Cato Zahl Pedersen var utro bak kona, Märtha Bertheussens (64) rygg. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Cato Zahl Pedersen (51) er for tiden aktuell i kjendisversjonen av "71 Grader Nord" på TVNorge, og har tidligere klatret Mount Everest og gått til Sydpolen på ski. Likevel har det siste året vært det tøffeste for 51-åringen, som måtte innrømme sin utroskap i offentlighet.

Da Zahl Pedersen var utro med en gift kvinne i 2008, begynte elskerinnens forsmådde ektemann å trakassere Paralympics-stjernen og hans kone via SMS og epost.

Selv om forholdet var historie og idrettsstjernen hadde innrømmet alt overfor sin kone, valgte han å stå fram i Se og Hør og fortelle om utroskapen tidligere i år.

- Det jeg gjorde mot min kone er helt forferdelig, og jeg er utrolig glad for at jeg ble tilgitt. Vi hadde våre runder der jeg fortalte min kone og mine nærmeste om hva jeg hadde gjort. Jeg skammet meg fryktelig, og det har vært et vanskelig år. Men samtidig må jeg understreke at det jeg gjorde ikke var noe kriminelt. Vi kan alle gjøre feil. Jeg synes det var utrolig spesielt av hennes mann å presse meg med media og kontakte mine kollegaer på Olympiatoppen på den måten han gjorde. Jeg er jo ikke en forbryter heller, sier han til Her og Nå.

Til Her og Nå forteller 51-åringen at det tøffe året har forandret han.

- Jeg synes det var flott gjort at alle var så villige til å tilgi. Vi har nå lagt den vanskelige tiden bak oss, sier han.

Se Cato Zahl Pedersen i "71 grader nord" på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var veldig pinlig å se det på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer