- Jeg skammet meg aldri

Filmstjernen Amber Heard er stolt over sin egen seksualitet.

VAKKER: Amber er ofte høyt oppe på listene når verdens vakreste kvinner skal kåres. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
VAKKER: Amber er ofte høyt oppe på listene når verdens vakreste kvinner skal kåres. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Amber Heard (27), som for tiden dater filmstjernen Johnny Depp, snakket nylig ut om sine følelser rundt sin egen seksualitet i magasinet Elle.

Skuespilleren forteller at hun ofte velger bort roller der hun bare skal være et vakkert ansikt for mer aktive roller.

- Jeg prøver å spille roller som er sterke. Folk ønsker å ta meg en bryllupskjole og gjøre meg til et objekt, men jeg vil mye heller ha en pistol og redde verden. Jeg har alltid kjempet mot det som er forventet av meg så ofte som mulig, sier Amber til Elle ifølge Contactmusic.com.

Heard forklarer at bakgrunnen for at hun gikk offentlig ut med at hun var biseksuell i 2010 var at da ville ikke noen tro at hun bare var et pent ansikt ved siden av Johnny Depp, i forbindelse med filmen «The Rum Diary», og at hun samtidig ikke hadde noe å skjule for media.

- Jeg ville ikke at det skulle se ut som om jeg skjulte noe. Det gjør jeg ikke, og jeg skammet meg heller aldri, sier Heard til magasinet.

Amber forteller at hun aldri har følt seg helt normal, noe hun heller ikke ønsker å være. Skuespilleren sluttet på videregående da hun var 17 år for å satse som skuespiller.

- Jeg ser ikke for meg at jeg noen gang, men mitt yrke, noensinne kommer til å passe inn i en standarisert løype. Faktisk så gjør tanken om å være normal meg stresset, sier skuespilleren til Elle.

Hennes neste film, «Paranoia», har kjente navn som Gary Oldman, Harrison Ford og Liam Hemsworth på rollelisten. 

LES OGSÅ:    Nekter å kommentere kjæresteryktene 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer