- Jeg skammer meg over det jeg har gjort

Paradise-Dennis legger seg langflat etter de sjokkerende TV-bildene.

SPYTTET PÅ KOLLEGAEN: Dennis Poppe Thorsen sier til Seoghør.no at han har fått mange negative reaksjoner etter at a han spyttet på ryggen til «Paradise Hotel»-kollegaen Miguel Kristiansen i tirsdagens episode av TV3-serien. Foto: TV3
SPYTTET PÅ KOLLEGAEN: Dennis Poppe Thorsen sier til Seoghør.no at han har fått mange negative reaksjoner etter at a han spyttet på ryggen til «Paradise Hotel»-kollegaen Miguel Kristiansen i tirsdagens episode av TV3-serien. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltagerne Dennis Poppe Thorsen (20) og Christina Johannessen (21) har ikke lagt skjul på sin avsmak for realitykollegen Miguel Kristiansen (20) i årets norske versjon av TV3-serien.

Tirsdag nøyde de to seg imidlertid ikke bare med verbale skyts mot Tønsberg-mannen. Mens nykommeren Miguel flørtet hett med sin romkamerat Maria Solbakken, spyttet Dennis og Christina på ryggen hans, uten at han oppdaget det.

Kom som et sjokk
Miguel sier til Seoghør.no at han ikke visste om spyttingen før han så det på TV.

- Jeg ble jo sjokkert, fordi jeg synes det er veldig ekkelt. Hvordan kan voksne folk gjøre noe sånt? Jeg visste jo at de ikke likte meg av en eller annen grunn, men å spytte er å gå over grensen.

- Jeg er glad jeg ikke oppdaget dem. Hadde jeg gjort det, hadde jeg nok satt i hvert fall Dennis kraftig på plass.

Legger seg flat

Når Seoghør.no snakker med Dennis onsdag, sier han at han ikke fikk sove etter at episoden ble vist på TV.

- Dette er det jeg har gruet meg mest til å se igjen. Jeg skammer meg over det jeg har gjort. Jeg var veldig full, men det er ikke noen unnskyldning.

- I natt sendte jeg Miguel en tekstmelding hvor jeg ba om unnskyldning. Jeg skjønner hvis han ikke godtar den, men jeg måtte få lettet hjertet mitt.

Etter episoden har han også beklaget oppførselen på sin Facebookside.

«Vil beklage alle oppførsel min på Paradise i kveld... Utrolig hvor mye dumt du kan gjør i fyllå..» skrev han etter at episoden hadde blitt vist på TV3.

Fikk kjeft av produksjonsteamet
Flere deltagere har tidligere sagt til Seoghør.no at de fikk beskjed om å lage mer drama foran kameraene.

Men Dennis avslører at han fikk kjeft av produksjonsteamet som leder «Paradise Hotel»-innspillingen» dagen etter spyttingen.

- De sa at sånt går ikke an å gjøre. Problemet mitt var at jeg fordi jeg var så full dagen før,  at jeg ikke husket hva jeg hadde gjort, før de minnet meg på det. Da skjønte jeg at jeg hadde gått for langt.


- Jeg ba imidlertid aldri om unnskyldning der inne, fordi jeg hadde så mye annet å tenkte på.

Hets mot Paradise-venninnen
Dennis sier til Seoghør.no at TV-spyttingen også har gått utover hans Paradise-romkamerat - og erklærte «drømmekvinne» - Kristin E. Gjelsvik.

- Det jeg synes er verst, er at Kristin har fått gjennomgå på bloggen sin på grunn av meg. Hun er helt uskyldig i dette. Folk kan godt synes hva de vil om meg, men hun fortjener ikke å få pes på grunn av dette.

Seoghør.no har foreløpig ikke fått kontakt med Christina Johannessen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble hetset etter krampegråten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer