PÅ VIFT: Courtney Stodden har hengt med folk på sin egen alder, etter at det ble slutt mellom henne og den 35 år eldre skuespilleren Doug Hutchinson nylig. Foto: FameFlynet
PÅ VIFT: Courtney Stodden har hengt med folk på sin egen alder, etter at det ble slutt mellom henne og den 35 år eldre skuespilleren Doug Hutchinson nylig. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg skammer meg ikke over utseendet mitt

Courtney Stodden hevder hun er mer fornøyd og selvsikker etter bruddet med ektemannen.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november ble det kjent at tenåringsbruden Courtney Stodden (19) og skuespilleren Doug Hutchinson (53) hadde bestemt seg for å skilles, og grunnen til bruddet ble kjent noen dager senere:

OVER OG UT: Etter to år som mann og kone har Doug Hutchison og Courtney Stodden bestemt seg for å skilles. Foto: Photoshot
OVER OG UT: Etter to år som mann og kone har Doug Hutchison og Courtney Stodden bestemt seg for å skilles. Foto: Photoshot Vis mer

«Etter to og et halvt års ekteskap har Courtney og Doug bestemt seg for å separeres. Som dere vet giftet Courtney seg i ung alder. Nå, som 19-åring, ønsker hun å utforske livet som en ugift og ung voksen, og med frihet til å være selvstendig», skrev ekteparet i en felles pressemelding.

Ifølge EkstraBladet fortalte Stodden under et direktesendt intervju med E!News denne uken, at bruddet også skal skyldes at ektemannen Doug ikke lenger er tiltrukket av henne - og hennes silikonbryster, hair extensions og falske lepper.

- Han ønsket ikke at jeg skulle fortsette å «forfalske» meg selv. Han elsket meg sånn jeg var før, men jeg er mye lykkeligere nå.

Hun fortalte videre under intervjuet at hun ikke skammer seg over utseendet, til tross for at hun ofte får negative tilbakemeldinger:

- Jeg vet at visse folk har problemer med det, og sier: «Åh, du er som et sexobjekt. Hvordan kan du gjøre det mot deg selv?». Men folk vil dømme andre uansett. Jeg gjør ikke porno, men det ser bare sånn ut. Det er min greie, og jeg skammer meg ikke over utseendet mitt!

LES OGSÅ: - Jeg føler meg som en liten jente igjen