PRIORITERER SINGELLIVET: Kim Kardashian hevder hun vil ta en ett år lang pause fra alt som heter kjærester, og prioritere seg selv i 2011. Foto: All Over Press
PRIORITERER SINGELLIVET: Kim Kardashian hevder hun vil ta en ett år lang pause fra alt som heter kjærester, og prioritere seg selv i 2011. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg skal være singel i ett år

Kim Kardashian har fått nok av menn.

Publisert
SEHER.NO: Modellen og TV-stjernen Kim Kardashian (30) - kjent fra realityserien «Keeping Up with the Kardashians»- har i løpet av 2010 datet mannlige kjendiser som NFL-stjernen Reggie Bush og Miles Austin, og Halle Berrys eks-kjæreste Gabriel Aubry.

Men etter at det ble slutt med Aubry i desember, har Kim bestemt seg for å unngå noen ny kjæreste på ett år, ifølge henne selv.

I et intervju med talkshow-verten Rachael Ray, sier Kardashian at hun det neste året kun vil gå på dater når det passer henne, og kun tenke på seg selv.

- Jeg skal være singel i hele det året jeg er 30. Jeg har aldri bare datet og gjort det jeg har følt for, sier hun i intervjuet, ifølge UsMagazine.com.

Kardashian hevder hennes travle timeplan er hovedgrunnen til at hun hittil ikke har klart å få forholdene sine til å vare.

I likhet med de fleste nyttårsforsetter, frykter hun at også det selvpålagte kjæresteforbudet kan ryke før tiden.

- Jeg er en håpløs romantiker, så det er vanskelig for meg. Men bare det at jeg prøver er et stort skritt!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer