- Jeg skal være singel for alltid!

Petter Pilgaard har ingen planer om å få seg dame med det første.

STOLT ONKEL: Sist uke var Petter Pilgaard på Allsang på grensen sammen med tantebarna Caroline Pilgaard Nilsen (12) (t.v.), Thea Pilgaard Nilsen (14) og søsteren Siv Pilgaard (43). - Dette er de eneste jentene jeg holder meg til. Jeg er en kjempestolt  Foto: Tore Skaar
STOLT ONKEL: Sist uke var Petter Pilgaard på Allsang på grensen sammen med tantebarna Caroline Pilgaard Nilsen (12) (t.v.), Thea Pilgaard Nilsen (14) og søsteren Siv Pilgaard (43). - Dette er de eneste jentene jeg holder meg til. Jeg er en kjempestolt Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Petter Pilgaard (33) gjorde det slutt med stylist-kjæresten Mari Haugersveen på tv-skjermen i serien "Petter elsker Mari" i 2012, har den tidligere Paradise Hotel-deltageren vært singel.

- Jeg er fortsatt singel og det tror jeg at jeg skal være resten av livet. Sånn føles det nå i hvert fall. Det finnes altfor mange hyggelige damer der ute til at jeg klarer å velge én, sier Petter til Se og Hør.

Han stortrives alene og bruker tiden sin på det han liker aller beste. Det innebærer ikke å gå på date med damer.

- Jeg har liksom aldri hatt den interessen av å fokusere på en dame. Jeg syns det er hyggeligere å være sammen med gutta enn å sitte på date med en dame som jeg ikke kommer til å bli sammen med uansett. Det føler jeg er litt waste, forteller Petter.

Petters eks-kjæreste Mari Haugersveen har funnet kjærligheten på ny med Michael Christophersen (32) og paret kjøpte nylig leilighet sammen. Petter og Mari har ikke lenger så mye kontakt.

- Jeg har faktisk ikke snakket med henne på lang tid. Hun har jo fått seg ny kjæreste og de har flyttet sammen og alt det der, så det er liksom ikke naturlig. Men vi er jo venner. Det er ingen av oss som har gjort hverandre noe, sier han.

LES OGSÅ: Dan Børge misbrukt på Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer