RUMPELØS: - Jeg har jo ikke noe rumpe! Målet mitt er at den skal vokse én centimeter utover, sier Alexandra Joner, som - som vanlig - hadde på seg et sexy antrekk da hun opptrådte på Ullevål Stadion i Oslo i helgen. Foto: Morten Eik/Se og Hør
RUMPELØS: - Jeg har jo ikke noe rumpe! Målet mitt er at den skal vokse én centimeter utover, sier Alexandra Joner, som - som vanlig - hadde på seg et sexy antrekk da hun opptrådte på Ullevål Stadion i Oslo i helgen. Foto: Morten Eik/Se og HørVis mer

- Jeg skal trene meg til større rumpe

Den single skjønnheten Alexandra Joner er ikke helt fornøyd med egne former.

SEOGHØR.NO: Den norske artisten Alexandra Joner (22) har gjort stor suksess med singelen «Sunrise». Søndag var hun også blant artistene som opptrådte på Ullevål Stadion i Oslo under «Rimi Bowl» i forbindelse med kampen mellom Vålerenga og Stabæk i Tippeligaen.

- Det gikk kjempebra, dette var veldig gøy! smiler Alexandra til Seoghør.no etter å ha fullført opptredenen sin foran de godt og vel 13.000 tilskuerne på tribunen.

Den flotte 22-åringen får ikke bare oppmerksomhet for musikken sin, men også for sitt vakre ytre. Selv har hun heller aldri lagt skjul på at hun er glad i å vise litt hud. Søndag stilte hun i en svært sexy, heldekkende leoparddrakt.

Til Seoghør.no erkjenner hun likevel at hun ikke er helt fornøyd med egne former.

- Når det gjelder trening går det for meg liksom litt i perioder. Jeg pleier å sette meg mål til en viss dato. Men det har ikke vært så mye trening i det siste. Jeg er i hvert fall veldig glad i mat, lørdag spiste jeg så mye mat at jeg ikke klarte å puste lenger, humrer hun.

Litt trening får den vakre artisten imidlertid tid til. Og nå har hun satt seg to mål hun skal nå før juli måned er forbi.

- Det ene er at jeg skal klare å løpe en mil i strekk. I tillegg prøver jeg å trene meg til større rumpe ved å ta en del knebøy. Jeg har jo ikke noen rumpe! Målet mitt er at den skal vokse én centimeter - utover, forteller Joner, som har beina godt plantet på jorda til tross for stor oppmerksomhet fra sine mannlige fans etter suksessen hun har hatt.


Så langt har hun heller ingen negative opplevelser med det å være populær blant gutta.

- Nei, jeg har ikke opplevd noe griseri eller noe slikt, oppmerksomheten jeg har fått har bare vært positiv. Så jeg skal ikke klage.

- Men er du fortsatt singel?
 
- Ja, jeg er fortsatt singel, sier hun til Seoghør.no.


Den svenske Eurovision-vinneren Loreen Talhaoui (28) entret også gressteppet på Ullevål stadion denne søndagen. Loreen framførte - selvsagt - vinnerlåta fra Eurovision, «Euphoria».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Loreen skal fylle Ullevaal