MØTTE HELTEN: Terry O'Quinn møtte fansen utenfor Colosseum kino i Oslo.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
MØTTE HELTEN: Terry O'Quinn møtte fansen utenfor Colosseum kino i Oslo. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg skal tilbake til Norge!

Lost-skuespiller Terry O'Quinn avslører at han elsker det han har sett av Norge. Seher.no møtte superstjernen.

SEHER.NO: TVNorges høstlansering fant sted på Colosseum kino i Oslo. Og de fleste gjestene fikk hakeslepp da selveste Terry O'Quinn (55), bedre kjent som John Locke i suksess-serien "Lost", entret scenen.

- Jeg er gal, sa amerikaneren, noe gebrokkent - ettersom det var på norsk han åpnet ballet.

Se videointervju med Terry O'Quinn nederst i saken! 

Like etterpå tok han seg tid til å snakke med Seher.no. Og den amerikanske stjernen hadde bare godord å si om oppholdet i Norge.

- Jeg har hatt det fantastisk, selv om jeg bare har vært her i halvannen dag. Det har vært litt hektisk med intervjuer og sånn, men i morgen har jeg nok tid til å se meg litt rundt. Ikke i hele Norge selvfølgelig, men i hvert fall i Oslo, sier han.

Dette er første gang at 55-åringen besøker Oslo og Norge. Men at han kommer tilbake igjen - det er han rimelig sikker på.

- Jeg skal nok tilbake, ja!"Lost" er en av de mest populære seriene her i landet. Fire sesonger er hittil blitt produsert, men om ikke alt for lenge er det klart for sesong nummer fem på tv-skjermer rundt om i verden.

- Jeg fant akkurat ut av at "Lost" faktisk er den mest populære tv-serien i verden, og det var faktisk nyheter for meg. Jeg er så heldig å ha den beste jobben i verden, sier Terry O'Quinn til Seher.no.

Samtidig synes han det er gøy å få reise litt.

- Det er utrolig spennende å dra rundt til forskjellige steder, og at jeg med det får møte så mange som jeg gjør, sier O'Quinn, før han haster videre til "Norwegian Wood" og Foo Fighters-konsert.

LES OGSÅ: Lost-stjerne ble pappa igjen

Se videointervju med Terry O'Quinn her:

[obj:media:6547]