- Jeg skal ta meg av Gandolfinis barn

Filmstjernen John Travolta lover å hjelpe «Sopranos»-stjernens barn etter dødsfallet.

VIL HJELPE: - Jeg skal ta meg av Gandolfinis barn, sier skuespilleren John Travolta. De to filmstjernene var nære venner. Foto: All Over Press
VIL HJELPE: - Jeg skal ta meg av Gandolfinis barn, sier skuespilleren John Travolta. De to filmstjernene var nære venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Filmstjernen John Travolta (59) ble knust da nyheten om at Sopranos-stjernen James Gandolfini (51) hadde gått bort spredde seg torsdag forrige uke.

De to skuespillerene var nære venner. Gandolfini hjalp blant annet Travolta etter at Johns sønn Jett døde etter et anfall i 2009.

Gandolfini, som lever videre gjennom kona Deborah Lin og deres felles datter Liliana (8 måneder), døde i en alder av 51 år i Roma. Skuespilleren var i den italienske hovedstaden for å lære sønnen Michael (13), som Gandolfini har fra sitt første ekteskap, om sine italienske røtter.

- Målet mitt er å sørge for at familien hans har det bra. Jeg har fulgt sønnen hans gjennom hele oppveksten. Og den nydelige lille jenta hans. Vi skal sørge for at de blir tatt godt hånd om, sier Travolta ifølge avisen The Sun.

Travolta spilte sammen med Gandolfini i filmene «Lonely Hearts», «Get Shorty» og «The Taking of Pelham 123».

- Faren min solgte dekk til faren hans. Jeg var hans inspirasjonskilde for å komme seg inn i bransjen.

Familien har i etterkant av dødsfallet bekreftet at Gandolfini døde av et hjerteinfarkt. Torsdag denne uken blir Gandolfini begravet på Manhattan i New York, skriver CNN.

LES OGSÅ:   - Han var en snill kjempe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer