- Jeg skal sykle 400 mil

Her er stjernenes nyttårsforsetter.

FORBEDRER SEG: Kjendisene har flere mål de ønsker å nå i løpet av 2012.  Foto: Stella Pictures
FORBEDRER SEG: Kjendisene har flere mål de ønsker å nå i løpet av 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag går vi over i et nytt år og mange kjendiser har allerede planen klar for hva de skal gjøre annerledes i 2012.

Fikse opp hjemme
«Skal vi danse»-stjerne og NRK-profil Noman Mubashir (38) skal pusse opp hjemme

- Jeg må få gjort alt det jeg ikke får gjort hjemme. Det er en skandale, men jeg skulle henge opp ei lampe for 1 1/2 år siden som fortsatt ligger i en boks, skulle male veggene, men har ikke fått gjort det på et år og det samme med tapeten! Jeg  skulle nesten ha vært med i et oppussingsprogram, sier han til Se og Hør.

Skal sykle 400 mil
TV 2-programleder Sigurd Sollien (45) skal sykle langt

- Jeg skal forsøke å sykle 400 mil, noe som tilsvarer Oslo-Hammerfest og tilbake. Jeg begynte i november, og jeg har stor tro på at jeg skal klare det i løpet av et år. Målet mitt er 11 km om dagen. Dropper jeg det en dag, blir det 22 neste dag – osv. Det er egentlig det kuleste målet jeg noen gang har satt meg, og fordelen med det er at jeg slipper irritasjonen med parkometer og sånn. Men jeg sykler ikke om det er under ti minusgrader.

Stå opp tidligere
«Hotel Cæsar»-skuespiller Marianne Westby(37) vil starte dagen tidligere. 

- Mitt nyttårsforsett er at jeg skal bruke energien min på det som er viktig. Jeg skal stå opp tidligere om morgen og få en rolig stund med barna før dagen begynner.

Spare penger

TV 2-programleder Marthe Sveberg Bjørstad (32) vil begrense innkjøpene sine.

- Jeg pleier alltid å ha morsomme nyttårsforsetter. Et år skulle jeg lære meg å sjonglere med tre baller, og det fikk jeg til! I fjor hadde jeg som mål å spare samme beløp som jeg shoppet for. Fant jeg en genser til 500 kr, skulle 500 kroner gå i bøssa. Da blir tingene litt dyrere, og man tenker mer igjennom kjøpet. Men, det gikk ikke så bra gitt. Så i år tenkte jeg å utfordre meg selv og gjøre det samme, bare at i år skal jeg klare det!

Bedre student og pokerspiller
Student og modell Aylar Lie (27) vil bli bedre i kortspill:

- Jeg skal bli en flinkere student og pokerspiller. Neste år vil jeg sitte på finalebordet i NM! Jeg rykker stadig framover på resultatlistene, så dette går veien. I tillegg skal jeg fokusere enda mer på studier. Jeg vet ennå ikke hva jeg skal bli, men jeg skal studere så lenge som mulig. Jeg har så mange muligheter foran meg.

Fortsette å trene
Fotograf Isabella Martinsen (32) skal holde formen.
 
- Det er kanskje litt kjedelig, men nyttårsforsettet mitt er å fortsette treningen jeg begynte på i desember. Jeg tror imidlertid jeg kommer til å holde ut til mars. Jeg synes trening er helt jævlig, og jeg er lei etter 20 minutter. Jeg merker jo at jeg får litt mer energi, men likevel. Trening er ikke noe for meg, rett og slett.

Få tilbake førerkortet
Charter-kjendis Svein Østvik (50) vil ta tilbake noe han mistet.

- Mitt nyttårsforsett er å fortsette å være røykfri! Jeg skal også prøve å få tilbake lappen igjen, etter at jeg mistet den i år. Også skal jeg aldri gjøre noe tull igjen.

Rydde mer
«Skal vi danse»-stjerne Nadya Khamitskaya (28) vil rydde.

- Jeg skal bli ryddigere. Nå når jeg blir mamma så er det viktig å gå foran med et godt eksempel. Jeg er veldig effektiv og ryddig i avtaler, men rosetet når det kommer til ting og papirer. Nå har vi nettopp flyttet inn i ny leilighet, og alt er plettfritt rundt oss – det hadde vært fantastisk å beholdt det slik.

Vil heller overraske
Rallycrosslegende Martin Schanche vil er fornøyd allerede.

- Nyttårsforsetter trenger jeg ikke lengre. Jeg har sluttet å røyke, er i god form og snill og grei er jeg fra før av. Jeg kunne kanskje vært litt mer ute i skog og mark. Kjerringa er glad i å gå tur sammen med bikkja sammen med de andre nabokjerringene. Hun hadde nok satt pris på om jeg ble med, men jeg vil ikke love noe. Da er det bedre å overraske.

Fortsetter som før
«Robinson»-programleder Christer Falck (42) mener han ikke kan forbedres.

- At jeg som er så perfekt skulle hatt et forsett, ville vært en hån mot alle de som virkelig har problemer. Jeg fortsetter som før. Jeg hadde forsetter da jeg ikke var perfekt.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer