- Jeg skal spise min egen morkake

Den høygravide TV-stjernen sjokkerer fansen kort tid før fødselen.

SKAL SPISE MORKAKEN: Holly Madison sier hun vil  tørke morkaken og få den gjort om til piller som hun skal ta etter fødselen. Her er hun med kjæresten Pasquale Rotella. Foto: All Over Press
SKAL SPISE MORKAKEN: Holly Madison sier hun vil tørke morkaken og få den gjort om til piller som hun skal ta etter fødselen. Her er hun med kjæresten Pasquale Rotella. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er kun dager til den tidligere Playboy-modellen og Hugh Hefners eks-kjæreste, Holly Madison (33), har termin for det som blir hennes første barn.

 Etter at barnet har kommet til verden, har Madison - som også er kjent fra TV-serien «Playboypikene» - lagt en plan, som har overrasket mange..

- Dette kan høres ekkelt ut, men jeg skal få morkaken min tørket og gjort om til piller som jeg skal ta, etter at jeg har født barnet, sier hun ifølge RadarOnline.com.

Barnet blir Madison og kjæresten Pasquale Rotellas første.

Madison er ikke den første kjendisen som vil spise sin egen morkake etter fødselen. «Mad Men»-stjernen January Jones gjorde det etter at hun i 2011 ble mamma til sønnen Xander (18 mnd.).

Hun hevder det er helt naturlig.

- Morkaken blir tørket og gjort om til vitaminer. Det var noe jeg var veldig nølende til, men vi er det eneste pattedyret som ikke spiser vår egen morkake. Det er ikke heksekraft eller noe, jeg anbefaler det til alle mødre, sa Jones tidligere.

LES OGSÅ: Strålte med babymagen på fest
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer