- Jeg skal snart bli pappa

Babyplanene fikk Robbie Williams til å endre livet radikalt.

GJORDE GREP: - Jeg vil ikke at faren deres skal være følelsesmessig udugelig - både for min egen del og for barnas, sier Robbie Williams, som her er avbildet med kona Ayda Field. Foto: All Over Press
GJORDE GREP: - Jeg vil ikke at faren deres skal være følelsesmessig udugelig - både for min egen del og for barnas, sier Robbie Williams, som her er avbildet med kona Ayda Field. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Take That-stjernenRobbie Williams (37), som er gift med den amerikanske skuespilleren Ayda Field, har et stort ønske om å starte familie om ikke så altfor lenge. En kommende papparolle er også årsaken til at han har tatt kontroll over livet sitt, og at han føler seg mer komfortabel med å vise seg på scenen.

Det avslører han til Music-news.com.
 
- Jeg skal snart bli pappa, kanskje allerede neste år eller året etter det. Og jeg vil ikke at faren deres skal være følelsesmessig udugelig - både for min egen del og for barnas, sier han til nettstedet.

Robbie Williams har lenge slitt med sceneskrekk og ikke minst redsel for sosial omgang med andre. Den tiden ser derimot ut til å være forbi.

- I starten av året fikk jeg en følelse av at ting kunne bli annerledes. Det hele startet egentlig da vi, som et par, ble invitert på en ferie som ville bli en «en gang i livet»-opplevelse. Men det involverte samtidig at vi måtte dra sammen med mennesker vi ikke kjente, forteller 37-åringen, som hoppet i det.
 
- Min automatiske reaksjon ville vært «Nei, vær trygg og ikke stig ut av komfortsonen.» Men så begynte jeg å tenke på barna vi skal ha etter hvert og sa til meg selv at «nei, drit i det. Jeg vil at deres far skal klare å gjøre slike ting.» Og det gjorde jeg. Snøballen begynte å rulle...

I forrige uke skrev The Sun at Take-That-stjernen har mistet tre personer som står ham nær den siste tiden. Det avslørte nemlig Robbie Williams selv under en konsert på Wembley i London.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hundre personer sendt til sykehus etter Take That-konsert