- Jeg skal slå til henne

Lily Allen vil ha catfight med Paris Hilton!

BARSLAGSMÅL? Paris er klar til kamp i dette bierstube-antrekket. Foto: All Over Press
BARSLAGSMÅL? Paris er klar til kamp i dette bierstube-antrekket. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Den britiske popsensasjonen Lily Allen (21) er ikke redd for å si hva hun mener. Nå truer hun Paris Hilton (25) med juling i forbindelse med sin promoturné i Amerika.


Allen, som har toppet hitlistene både her i Norge og i utlandet med låter som LDN og Smile, prøver å ta det amerikanske markedet med storm med albumet "Alright, Still". Og hun er sikker på at hun skal knuse konkurransen fra den syngende hotellarvingen.


SE HER: Paris risikerer fengsel


- Paris er grusomt talentløs. Jeg har lagt sjelen min i albumet mitt. Hun har bare fått noen andre til å gjøre det for seg. Hvis hun er frekk mot meg skal jeg slå til henne, sier Allen ifølge Contactmusic.


SE HER: Mange misliker Paris


Popkometen, som ble oppdaget via nettstedet MySpace, er kjent for sine friske uttalelser og ærlige sangtekster. Tidligere har hun kommet med kraftig kritikk av blant andre Victoria Beckham.


- Jeg hater ikke Victoria Beckham. Jeg synes bare hun er et dårlig forbilde for unge mennesker. Ingen får være så tynn. Jeg synes det er helt forferdelig. Jeg bryr meg ikke om at hun hevder det er hennes naturlige vekt, det er sprøyt. Hun blir fotografert hver eneste dag og hun spiser ingenting, sa Allen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer