<strong>HUMOR:</strong> Tv-fjes Arne Hjeltnes skal gå forsiktig fram med sparingen.  Foto: Stella Pictures
HUMOR: Tv-fjes Arne Hjeltnes skal gå forsiktig fram med sparingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg skal skrive opp det jeg kjøper

Her er penge-kjendisenes sparetips!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter juletidens gaverush og eviglange kvitteringer fra matbutikken kan de fleste føle et behov for å spare litt penger på nyåret. På NHOs årlige festmiddag hadde heldigvis kjendisene flere gode spareråd for det nye året, som de gjerne delte med Seher.no.

- Ikke kjøp det du ikke trenger! Det som ikke lenger er interessant om tre måneder trenger du ikke i dag heller, foreslår Oslos ordfører Fabian Stang (55) muntert.

- Jeg skal skrive opp det jeg kjøper, så kan jeg i det minste lære av feilene mine i ettertid, smiler TV-fjes Arne Hjeltnes (47). 

- Det beste er nok å betale ned på gjeld hvis man har mulighet til det, sier finansminister Sigbjørn Johnsen (60) nøkternt. 

- Etter jul tenker man jo på både kaloriene og pengene, så med et enkelt, rimelig kosthold får man en vinn-vinn-situasjon. Jeg hadde for eksempel pannekaker til middag i går, forteller Børge Brende (45), generalsekretær i Norges Røde Kors, entusiastisk.

Hvis man derimot vil bruke nyåret til å slå seg løs på januarsalget, eller ta seg en etterlengtet solferie fra vintermørket, kan man heller høre på en helt annen type råd:

- Nei, jeg har ingen sparetips! Ha det gøy, bruk pengene med én gang! kommer det derimot spøkefullt fra finanskjendis Trygve Hegnar (67). 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva i all verden gjør disse to her?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer