- Jeg skal se «smashing» ut i trange kjoler

Slik forbereder Cecilie Steinmann Neess seg til rollen som «Gullruten»-programleder.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 9. mai er det duket for feststemning i Grieghallen, når prisutdelingen «Gullruten» nok en gang går av stabelen i Bergen.

I år er det blitt satset på to unge TV 2-profiler i programlederrollen - for det ærefulle oppdraget har nemlig komikerne Cecilie Steinmann Neess (27) og Jakob Schøyen Andersen (25) fått .

Duoen går dermed i fotsporene til Dorthe Skappel (52), Henriette Steenstrup (40) og John Brungot (38).

Det er ikke bare priser og utmerkelser som står i fokus når «Gullruten» ruller over skjermen - men også kjendisenes antrekk, tilbehør og rød løper-glamour.

ÅRETS PROGRAMLEDERE: Det er komikerne Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen Andersen som har fått det ærefulle oppdraget med å lede «Gullruten», som sendes fra Grieghallen i Bergen 9. mai 2015. Foto: Svein Bringsdal / TV2
ÅRETS PROGRAMLEDERE: Det er komikerne Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen Andersen som har fått det ærefulle oppdraget med å lede «Gullruten», som sendes fra Grieghallen i Bergen 9. mai 2015. Foto: Svein Bringsdal / TV2 Vis mer

Har egen personlig trener

Seoghør.no tok en prat med programlederspiren Cecilie etter at «Gullruten»-nominasjonene ble kjent tirsdag formiddag, og 27-åringen avslører at hun i disse dager ligger i hardtrening til programlederrollen:

- Jeg har personlig trener, og han er veldig opptatt av at jeg skal få nydelig kropp til Gullruten, sånn at jeg kan gå ut der og slappe av, og at ikke posen henger på snei. Nå er fokuset Gullruten, hvor jeg skal se «smashing» ut i trange kjoler.

- Hvor ofte trener du for å se bra ut i trange kjoler?

- Med han så trener jeg to ganger i uken. Men så er det jo taco og spagetti som er favoritten, uansett.

- Jeg er veldig glad i mat. I overkant glad i mat, og salat er ikke mat, sier hun til Seoghør.no, og avslører at det for det meste går i styrketrening.

DRONNINGEN: Dorthe Skappel ledet «Gullruten» fra 2000 til 2012. Her i Leila Hafzi-kjole under direktesendingen i 2010.
DRONNINGEN: Dorthe Skappel ledet «Gullruten» fra 2000 til 2012. Her i Leila Hafzi-kjole under direktesendingen i 2010. Vis mer

Har lyst til å være fjasete på scenen

- Hva er den største utfordringen for deg når du nå skal lede «Gullruten»?

- Det er at jeg kanskje må holde litt tilbake på den fjasete personligheten jeg er vant til å være. At jeg nå må være litt sånn det er en stor ære og alt er nydelig, selv om jeg egentlig har lyst til å være mye menneske.

- Så jeg tror det blir vanskeligst, og det å ikke bli gira med en gang det kommer publikum. For vanligvis når det kommer publikum så blir jeg helt gæren.

FJORÅRETS DUO: Komikerne Johan Brungot og Henriette Steenstrup ledet i fjor «Gullruten» for første gang - men allerede i år har de gitt stafettpinnen videre til komikerkollegene Cecilie Neess og Jakob Schøyen Andersen. Foto: Se og Hør
FJORÅRETS DUO: Komikerne Johan Brungot og Henriette Steenstrup ledet i fjor «Gullruten» for første gang - men allerede i år har de gitt stafettpinnen videre til komikerkollegene Cecilie Neess og Jakob Schøyen Andersen. Foto: Se og Hør Vis mer

Både Cecilie og Jakob fikk sitt gjennombrudd i underholdningprogram «Kollektivet» på TV 2 i 2011. Hun har siden gjort suksess med TV-programmet «Løvebakken» og stand up-showet «Latter på Latter».

Jakob, som blant annet er kjent for rollen som Dynamitt-Harry i «Olsenbanden Jr.»-filmene, er forøvrig sønn av komiker-dronning Hege Schøyen (57).

LES OGSÅ: - Jeg har aldri hatt ordentlig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer