- Jeg skal se «smashing» ut i trange kjoler

Slik forbereder Cecilie Steinmann Neess seg til rollen som «Gullruten»-programleder.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 9. mai er det duket for feststemning i Grieghallen, når prisutdelingen «Gullruten» nok en gang går av stabelen i Bergen.

I år er det blitt satset på to unge TV 2-profiler i programlederrollen - for det ærefulle oppdraget har nemlig komikerne Cecilie Steinmann Neess (27) og Jakob Schøyen Andersen (25) fått .

Duoen går dermed i fotsporene til Dorthe Skappel (52), Henriette Steenstrup (40) og John Brungot (38).

Det er ikke bare priser og utmerkelser som står i fokus når «Gullruten» ruller over skjermen - men også kjendisenes antrekk, tilbehør og rød løper-glamour.

Har egen personlig trener

Seoghør.no tok en prat med programlederspiren Cecilie etter at «Gullruten»-nominasjonene ble kjent tirsdag formiddag, og 27-åringen avslører at hun i disse dager ligger i hardtrening til programlederrollen:

- Jeg har personlig trener, og han er veldig opptatt av at jeg skal få nydelig kropp til Gullruten, sånn at jeg kan gå ut der og slappe av, og at ikke posen henger på snei. Nå er fokuset Gullruten, hvor jeg skal se «smashing» ut i trange kjoler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer