- Jeg skal se premieren med pute

«Jakten på kjærligheten»-bonden Audun Øygard avslører at han allerede har fått tyn for TV-deltakelsen.

SPENTE TV-BØNDER: Mandag kveld har årets sesong av «Jakten på kjærligheten» premiere på TV 2. Da får seerne vite hvilke fire bønder som er med videre og skal finne kjærligheten på TV. Her er Katarina Flatland samemn med bøndene (f.v) Erlend Haukeland, Audun Øygard, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Axel Tobias Sanderud, Martin Vågsæter og Sondre Stubrud.  Foto: TV 2
SPENTE TV-BØNDER: Mandag kveld har årets sesong av «Jakten på kjærligheten» premiere på TV 2. Da får seerne vite hvilke fire bønder som er med videre og skal finne kjærligheten på TV. Her er Katarina Flatland samemn med bøndene (f.v) Erlend Haukeland, Audun Øygard, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Axel Tobias Sanderud, Martin Vågsæter og Sondre Stubrud. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld har den nyeste sesongen av «Jakten på kjærligheten» premiere på TV 2.

I programmet får seerne endelig se hvilke av årets seks bønder som har mottatt nok brev fra håpefulle friere til å bli med videre i TV-høstens mest romantiske eventyr.

Programleder Katarina Flatland (27) har reist rundt til bøndene Erlend Haugland (33), Sondre Stubrud (29), Arnhild Lillemoen Nedrestøl (35), Axel Tobias Sanderud (43), Audun Øygard (40) og Martin Vågsæter (22) med postsekker fulle av frierbrev.

- Må regne med tyn

I forkant av premieren tok Seoghør.no en prat med Katarina Flatland og to av de seks spente «Jakten»-bøndene. Valdres-bonden Audun legger ikke skjul på at han er spent på å se høstens første episode av «Jakten» på TV.

- Jeg skal se på premieren, med pute foran fjeset, hehe. Magefølelsen er spent og litt nervøs, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GRU-GLEDER SEG: «Jakten»-aktuelle Audun Øygard og Martin Vågsæter har blandede følelser i forkant av mandagens premiere. Her sammen med programleder Katarina Flatland.  Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no
GRU-GLEDER SEG: «Jakten»-aktuelle Audun Øygard og Martin Vågsæter har blandede følelser i forkant av mandagens premiere. Her sammen med programleder Katarina Flatland. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no Vis mer

40-åringen, som driver med oppdrett og produksjon av rakfisk, legger til at det er spesielt å snakke om og vise følelser foran kamera.

- Jeg skulle ønske jeg hadde et bedre ord, men... Det er kleint, da. Men det har vist seg at jeg er litt mer følsom og litt mindre macho enn jeg trodde, innrømmer han.

- Likevel gruer jeg meg veldig til at andre skal se det. Jeg har allerede fått referert mine egne sitater fra kompiser og sånn, men man må vel regne med litt tyn, forteller Audun videre.

«Misforståtte» frierbrev

I likhet med de fem andre bøndene har Audun Øygard nemlig allerede vist seg frem i en presentasjonespisode på TV 2 og i en videosnutt på TV2.no, slik at årets «Jakten»-friere har hatt noe å gå etter.

Auduns «Jakten»-kollega Martin Vågsæter forteller at denne presentasjonsfilmen har fungert som en slags rettesnor når han har vurdert frierbrevene sine:

- Jeg syntes det var særlig spennende å se hvordan de beskrev meg, basert på de få minuttene de kunne se av meg i presentasjonen. Hvis de hadde fått et helt feil inntrykk av meg, misforstått meg totalt, så er jo ikke det så positivt, hehe.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLAPPET: Den 22 år gamle storfe- og grisebonden Martin Vågsæter fra Stranda tar «Jakten»-premieren med et smil. Foto: Espen Solli/ TV 2
AVSLAPPET: Den 22 år gamle storfe- og grisebonden Martin Vågsæter fra Stranda tar «Jakten»-premieren med et smil. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

I likhet med Audun befinner Martin seg i Oslo i forbindelse med «Jakten på kjærligheten»-premieren. Den unge storfe- og grisebonden fra Stranda gruer seg derimot ikke til å se sin egen «Jakten»-debut på TV-skjermen.

- Ja, jeg skal se det første programmet. Jeg gruer meg ikke egentlig, det blir jo sendt uansett, så det er ikke noe man får gjort, sier Martin Vågsæter muntert til Seoghør.no.

Se Katarina Flatland bli paff i møte med en av årets andre «Jakten»-bønder, Erlend Haugland:

- Plutselig må vi kaste oss i bilen

I høstens første «Jakten»-episode er det største spenningsmomentet hvilke fire bønder som får muligheten til å finne kjærligheten på TV, og hvilke to som må følge opp frierbrevene sine på egen hånd.

Selv om seerne altså må smøre seg med litt tålmodighet før dramatikken og romantikken virkelig setter inn, lover programleder Katarina Flatland at de ikke venter forgjeves:

- Vi prøver å planlegge opptakene, men plutselig skjer det noe uventet og vi må kaste oss i bilen og kjøre til en av gårdene. Det kan være at noen er lei seg, forelsket eller får lyst til å trekke seg - alt det har skjedd i år!

Saken fortsetter under bildet.

MYE DRAMA: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland forsikrer om at årets sesong av TV 2-programmet blir av det svært spennende slaget.  Foto: TV 2
MYE DRAMA: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland forsikrer om at årets sesong av TV 2-programmet blir av det svært spennende slaget. Foto: TV 2 Vis mer

Den populære TV 2-profilen har allerede ledet to sesonger av «Jakten på kjærligheten». Katarina mener at årets bønder dekker et vidt spekter, slik at de appellerer til både ulike friere og ulike TV-seere.

- De ser kanskje ikke så forskjellige ut, men de er i ulike aldre og fra forskjellige steder i landet. Vi får også se tydelige forskjeller fremover i hvordan de tilnærmer seg dating. Og de er veldig flinke til å tørre å by på seg selv, de har virkelig kastet seg ut i det for å finne kjærligheten. Jeg gleder meg til å vise seerne en veldig innholdsrik sesong! sier hun til Seoghør.no.

Den første episoden av «Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandag klokken 20.00.

LES OGSÅ: Slik svarer Sophie Elise på babyspørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer