DESPERAT: Den populære skuespilleren skal ha vært desperat etter å redde adoptivdatteren. Foto: All Over Press
DESPERAT: Den populære skuespilleren skal ha vært desperat etter å redde adoptivdatteren. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg skal reise meg igjen

Filmstjernen Pierce Brosnan nekter å la tragediene knekke ham.

SEOGHØR.NO: For litt over en uke siden mistet skuespilleren Pierce Brosnan (60) datteren Charlotte Brosnan Harris.

Adoptivdatteren hadde i mer enn tre år kjempet mot kreftsykdommen og gikk bort med hele familien samlet rundt sykesengen 28.juni.

- 28. juni klokka 14.00 gikk min kjære datter Charlotte Emily videre til evig liv etter å ha slåss mot eggstokkreft i tre år. Hun var omgitt av ektemannen Alex, barna Isabella og Lucas, samt brødrene sine Christopher og Sean, sa Brosnan til People.com kort tid etter dødsfallet.

Nå forteller en av skuespillerens venner, Lisa Paulsen, at «Bond»-stjernen var forberedt på å gjøre hva som helst for å hjelpe Charlotte.

- Pierce var klar for å løfte telefonen og ringe hver som helst, dra hvor som helst, ta henne med overalt og gjøre alt for henne når som helst. Han var desperat, sier Paulsen ifølge People.com. 

Rett etter Charlottes dødsfall sendte skuespilleren en mail til fotografen Nancy Ellison. Hun har vært en nær venn av Pierce i nærmere 30 år. I mailen sto det: Det kjennes som om sorg og smerte sitter på hver sin side. Ellison mener at smerten filmstjernen har opplevd i livet gjør ham til en poet.

- Sorgen hans gjør ham til en poet. Han er ikke den som lever i sorg. Men noen ganger når den han. Samtidig som han kjenner smerten, forsøker han å se skjønnhet. Det kan ikke være lett, sier Ellison til People.

Fredag ble en privat minnestund planlagt for Charlotte. De som er nærmest Brosnan forteller at han ikke kommer til å la seg knekke.

- Han bruker ordene: Jeg skal reise meg igjen, forteller en venn av familien Bron Roylance til People.
 
Charlotte Brosnan, som ble kun 41 år gammel, giftet seg med kunstneren Alex Smith akkurat to uker før hun døde. Det skriver ContactMusic.

Paret, som har en datter (14) og en sønn (8) sammen, utvekslet ekteskapsløftene foran familiene sine i London den 14. juni.

- Det var den mest rørende dagen i mitt liv. Det var ikke en dag for å være trist. Alex og Pierce smilte bredt, forteller en familievenn som var til stede under seremonien til The Sun, ifølge DailyMail

Moren til Charlotte, som var gift med «Skyggen»-stjernen fra 1980 til sin død i 1991, ble rammet av samme sykdom. Også Charlottes bestemor døde av eggstokkreft i sin tid.

Pierce Brosnan har tidligere fortalt at kreftsykdommen til hans første kone Cassandra Harris har preget livet hans siden hennes død.

Siden 2001 har filmstjernen vært gift med journalisten Keely Shaye Smith (49). De to har sønnene Dylan (16) og Paris (12) sammen. 

LES OGSÅ:   Mistet datteren i kreft