- Jeg skal prøve å være trofast

Rockestjernens bryllupsløfte var ikke som alle andres.

UTELUKKER IKKE UTROSKAP: Gene Simmons ville ikke love at han for alltid kommer til å holde seg på matta, da han i helgen giftet seg med sin kjæreste Shannon Tweed. Foto: All Over Press
UTELUKKER IKKE UTROSKAP: Gene Simmons ville ikke love at han for alltid kommer til å holde seg på matta, da han i helgen giftet seg med sin kjæreste Shannon Tweed. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gene Simmons fra rockebandet Kiss brøt i helgen et over 28 år gammelt løfte om aldri å gifte seg, da han gikk til alters med kjæresten Shannon Tweed.

Men gamle vaner lar seg ikke vende i en fei for Simmons - som er kjent som en av musikkindustriens største skjørtejegere.

Tidligere har rockestjernen hevdet at han har ligget med over 5000 kvinner.

Da han diskuterte de kommende bryllupsløftene med forloveden, skal Gene ifølge nettsiden The Clicker ha vegret seg for å love at han ville være trofast.

- Jeg skal prøve å være trofast. Jeg vil gjøre mitt beste, var det lengste rockestjernen ville strekke seg til ifølge nettsiden, som har sett et klipp fra den kommende sesongen av Simmons' realityserie «Gene Simmons' Family Jewels».


Den påfølgende krangelen skal ha gjort Tweed oppgitt, og fått henne til å klage over kjærestens manglende vilje til å holde seg på matta.

I et intervju med TV-programmet Entertainment Tonight før bryllupet, prøvde imidlertid Simmons å glatte over uenighetene.

- Jeg har vanskelig for å si «jeg elsker deg» selv til min mor, men jeg elsker Shannon og vil alltid gjøre det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt løftet til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer