GA VERDEN SJOKK: Heidi Montag har fått mye oppmerksomhet verden over etter at hun opererte seg ti ganger på en dag. Her er hun fotografert sammen med ektemannen Spencer Pratt i helgen. Foto: Stella Pictures
GA VERDEN SJOKK: Heidi Montag har fått mye oppmerksomhet verden over etter at hun opererte seg ti ganger på en dag. Her er hun fotografert sammen med ektemannen Spencer Pratt i helgen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg skal posere for Playboy igjen

Realitystjernen vil vise fram sin nye kropp i mannebladet...

SEHER.NO: "The Hills"-stjernen Heidi Montag (23) skapte sjokkbølger da det ble kjent at hun like før jul gjennomgikk hele ti plastiske operasjoner på én dag.

Lørdag viste blondinen fram sitt nye utseende under en Valentine's Day-fest i Las Vegas, og til People innrømmet 23-åringen at hun ikke har sett seg ferdig med plastiske operasjoner.

- Etterhvert skal jeg ta flere, for å holde det ved like.

Heidi fortalte også hvilken opererte kroppsdel hun for tiden er mest fornøyd med...

- Jeg er mest fornøyd med haken. Jeg elsker puppene mine, men jeg vil fremdeles forbedre dem... De ble ikke så store som jeg egentlig ville ha dem, sa hun People.

Realitystjernen er ikke kjent for å være av det sjenerte slaget, og i høst kastet hun klærne for Playboy. Nå avslører Heidi at hun skal gjøre det igjen.

- Jeg skal i Playboy igjen. Snart, veldig snart, Jeg klarer knapt å vente med å vise meg fram, jeg er kjempespent, sa hun til nettstedet Radaronline under helgens arrangement.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Mamma så på meg som et dyr