- Jeg skal minst ha to barn til

Seks uker etter at Katie Price ble mamma for femte gang, planlegger hun neste baby.

ELSKER MORSROLLEN: Katie Price  ønsker seg enda større familie. Foto: Stella Pictures
ELSKER MORSROLLEN: Katie Price ønsker seg enda større familie. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: 4. august fødte glamourmodellen Katie Price (36) datteren Bunny i et hastekeisersnitt fem uker for tidlig.

Dette er hennes andre barn med ektemannen Kieran Hayler (28), og hennes femte barn sammenlagt.

Og selv om Katie har gått gjennom en svært tung tid med Keiran, som var utro mot henne under graviditeten, så ønsker hun seg fremdeles flere unger.

Hun sier imidlertid ikke om det er Kieran hun tenker på som far til sine fremtidige barn.

- Jeg skal definitivt ha et barn til før jeg blir 40, og så kanskje et til i begynnelsen av 40-årene, forteller hun til OK! magazine.

Katie holder for tiden på å gjenoppbygge forholdet sitt til Kieran etter at det ble kjent at han hadde hatt et syv måneder langt seksuelt fohold til bestevenninnen hennes Jane Pountney (50).

VISER FRAM KROPPEN: Slik så Katie Price ut tre uker etter at fødselen av sin yngste datter Bunny.  Foto: Stella Pictures
VISER FRAM KROPPEN: Slik så Katie Price ut tre uker etter at fødselen av sin yngste datter Bunny. Foto: Stella Pictures Vis mer

Price sier hun vil vurdere å bruke en surrogat i fremtiden hvis hun ikke kan gi Harvey (12), Junior (9), Princess (7), Jett (1) og Bunny (6 uker) flere søsken på egenhånd.

- Jeg vil ha flere og det er godt mulig jeg benytter meg av en surrogatmor. Kieran sier at nå holder det, men jeg har mer eller mindre klart å overtale ham.

- Jeg skal også fryse ned eggene mine i tilfelle legen plutselig sier at jeg ikke kan få flere unger, sier hun til nettstedet.

- Når jeg blir gammel, så har jeg mange barn til å ta vare på meg.

LES OGSÅ: Eva Mendes og Ryan Gosling har blitt foreldre